window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Participa la promotia DEO Dance si viziteaza marile orase ale dansului!

Participa la promotia DEO Dance si viziteaza marile orase ale dansului!Te fascineaza gratia pasilor de  vals practicat in salile de bal ale marilor curti imperiale europene? Vrei sa stii mai multe despre istoria aparitiei artei flamenco? Esti la curent cu toate stilurile danului modern?

Inscrie-te in promotia DEO Dance si poti castiga o excursie pe stilul tau in Viena – orasul valsului, Amsterdam – orasul dansului modern sau Barcelona – orasul flamenco.

Pentru ca dansul presupune apropiere, ai nevoie de un deodorant care sa te protejeze impotriva transpiratiei si care sa-si pastreze prospetimea. Incepand cu luna mai 2012, cumpara din magazinele participante (Real, Carrefour, Cora, Kaufland) un deodorant din gama pentru femei si unul din gama pentru barbati din marcile participante – Dove, Rexona sau AXE si inscrie-te la standurile promotionale din magazine!

Poti castiga premii instant si intri automat in tragerea la sorti pentru excursiile in marile orase ale dansului!

Mai multe detalii despre campanie, poti afla pe portalul www.apropo.ro.

Dansul ne apropie, deodorantul ne tine impreuna!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top