window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Paseste in lumea fascinanta a tangoului argentinian cu cei mai buni profesori / Bucuresti / din 4 mai 2010

Bucuresti, Romania, 28 aprilie 2010 Tangotangent anunta: deschiderea inscrierilor pentru cursul de tango argentinian pentru incepatori Tango Basico cu Daniel & Amalia care va debuta pe 4 mai 2010.

Cursul pentru incepatori Tango Basico – dureaza 3 luni si este adresat adultilor care doresc sa faca primii paSi n lumea unica a tangoului argentinian. In cele 24 de lectii (si 12 sesiuni de practica) Daniel si Amalia cei mai experimentati profesori de tango din Romania – va vor introduce in lumea buna a tangoului argentinian. Alaturi de ei veti invata sa dansati liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian) sau la orice petrecere, cu prietenii dvs.

Programul cursurilor Tango Basico – Marti si Joi, de la 19.00 la 20.30
Locatia cursurilor: Estudio Tango Real – Bdul. Pache Protopopescu nr. 30
Alte detalii si inscrierea gasiti pe www.milonga.ro sau www.tangotangent.ro

Daniel Mandita, unul dintre fondatorii Clubului Tangotangent ne-a declarat Dupa ce timp de 4 ani am abordat in cele mai diverse moduri predarea tangoului in Bucuresti si am format peste 300 de dansatori si o noua generatie de instructori, suntem astazi in masura sa propunem celor care vor sa descopere tango-ul argentinian mai multe perspective de invatare care raspund atent asteptarilor publicului iubitor de tango.

Amalia Iscu, partenera lui Daniel de peste 5 ani ne-a povestit despre influenta pe care practica tangoului argentinian o are asupra dansatorilor: Ma bucur foarte mult sa vad cum oamenii capata ncredere n ei Si cum devin mai ncrezatori Si mai mndri de corpul lor. Barbatii devin mai hotarti, iar femeile… cred ca devin mai puternice Si mai frumoase.

Tango Basico (modul de cursuri pentru incepatori)
Instructori – Daniel & Amalia (Tangotangent)
Daniel si Amalia sunt principala forta din spatele Tangotangent, cea mai prestigioasa si mai activa scoala de tango argentinian din Romnia. Daniel si Amalia au creat spectacole de tango si au format de-a lungul a trei ani peste 300 de dansatori. Daniel si Amalia danseaza alaturi de Razvan Mazilu in spectacolul Un Tango Mas, primul spectacol de tango argentinian din Romnia. Spectacolul a fost pus n scena n Romnia si s-a jucat in BucureSti, TimiSoara, BraSov, Piatra Neamt, Alba Iulia, etc) precum si in Israel, Spania, Italia Si Ungaria.

Daniel si Amalia exceleaza n explicatii logice si analiza miscarii. De-a lungul celor 3 luni ale modulului Tango Basico veti studia structurile de baza n tangoul argentinian, veti face primii paSi n fascinanta lume a condusului, urmatului Si improvizatiei n acest dans Si veti face cunoStinta cu structurile muzicale Si ritmice din tango.

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian – Un Tango mas – care se joaca in prezent la Teatrul Odeon. TangoTangent organizeaza evenimente Si spectacole de tango precum Si seminarii intensive cu maeStri ai tangoului din Argentina att n Romnia, ct Si n afara tarii.
Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre vizitati website-urile si www.milonga.ro, sau www.tangotangent.ro

Contact: news@milonga.ro sau 0741 131319
news@milonga.ro
http://www.milonga.ro

2014-01-29T13:58:19+02:0030 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top