Bucuresti, Romania, 28 aprilie 2010 Tangotangent anunta: deschiderea inscrierilor pentru cursul de tango argentinian pentru incepatori Tango Basico cu Daniel & Amalia care va debuta pe 4 mai 2010.

Cursul pentru incepatori Tango Basico – dureaza 3 luni si este adresat adultilor care doresc sa faca primii paSi n lumea unica a tangoului argentinian. In cele 24 de lectii (si 12 sesiuni de practica) Daniel si Amalia cei mai experimentati profesori de tango din Romania – va vor introduce in lumea buna a tangoului argentinian. Alaturi de ei veti invata sa dansati liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian) sau la orice petrecere, cu prietenii dvs.

Programul cursurilor Tango Basico – Marti si Joi, de la 19.00 la 20.30
Locatia cursurilor: Estudio Tango Real – Bdul. Pache Protopopescu nr. 30
Alte detalii si inscrierea gasiti pe www.milonga.ro sau www.tangotangent.ro

Daniel Mandita, unul dintre fondatorii Clubului Tangotangent ne-a declarat Dupa ce timp de 4 ani am abordat in cele mai diverse moduri predarea tangoului in Bucuresti si am format peste 300 de dansatori si o noua generatie de instructori, suntem astazi in masura sa propunem celor care vor sa descopere tango-ul argentinian mai multe perspective de invatare care raspund atent asteptarilor publicului iubitor de tango.

Amalia Iscu, partenera lui Daniel de peste 5 ani ne-a povestit d