Paul Grigoriu la Vorba de Cultură 5 ore în 5 zile consecutive

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, social/Paul Grigoriu la Vorba de Cultură 5 ore în 5 zile consecutive

Paul Grigoriu 2Sărbătorirea a 85 de ani de la înfiinţarea radioului public românesc prilejuieşte reîntâlnirea ascultătorilor Radio România Cultural cu unul dintre cei mai îndrăgiţi şi cunoscuţi oameni de radio, o personalitate a cărei voce a fost, ani de-a rândul, amprenta radioului public: Paul Grigoriu.

În săptămâna aniversară 28 octombrie – 1 noiembrie, la emisiunea Vorba de Cultură, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 12, Attila Vizauer, la rândul său o voce remarcabilă a radioului public, va sta de vorbă pe larg cu Paul Grigoriu despre frumuseţea şi misterul radioului, despre statura excepţională a radioului public, despre profesionalism, vedete dar şi vedetism, momentele grele din carieră, tenacitate şi puterea exemplului, despre împliniri, realizări, despre proiecte dar şi despre cărţi, despre nevoia lecturii şi bucuria scrisului sau altfel spus despre o viaţă dedicată radioului.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

„Vreun an nici nu am înţeles despre ce este vorba. Când am înţeles cu adevărat despre ce este vorba, am înnebunit. Şi am făcut-o cu pasiune. Am făcut această meserie de-am înnebunit(…)Cred că au trecut patru sau cinci ani până când am simţit că-mi găsisem drumul. Pentru mine, radioul a însemnat muncă foarte multă şi mare dragoste de clădirea aceea din Strada General Berthelot şi de tot ceea ce se petrecea înăuntru. Deşi am avut propuneri foarte avantajoase, nu am regretat nici o secundă că nu am părăsit Radio România, am simţit că-i sunt dator radioului public cu toată devenirea mea, mărturiseşte Paul Grigoriu

În luna noiembrie 2013 la Editura Casa Radio va apărea audio-book-ul „G de la Gugiumeni. Falsă monografie” de Paul Grigoriu.

Aşadar 5 ore în 5 zile consecutive, la prânz, Paul Grigoriu invitat pe toate frecvenţele din ţară în FM ale Radio România Cultural.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top