Paul reintroduce în meniu gama răcoritoare de vară: băuturi pe bază de ceai verde sau macarons

În perioada sezonului estival, brutăriile Paul reintroduc în meniu gama de băuturi reci cu arome de fructe, recomandate sub umbrela „Te răcoreşti în stil franţuzesc!”. Clienţii în căutare de arome răcoritoare şi delicioase pot savura cocktailuri pe bază de ceai verde cu mentă (Mojito, Fructul Pasiunii, Măr Verde, Zmeură) sau pe bază de macarons (Zmeură, Fistic, Vanilie, Ciocolată).

 „Paul este un brand inovator, care aduce mereu în gamă produse adaptate ocaziilor de consum. Aşa cum ne-am obişnuit clienţii, la începutul fiecărui sezon actualizăm meniul nostru cu produse ce pot fi consumate în funcţie de temperaturile de afară. Astfel, prin campania <<Te răcoreşti în stil franţuzesc>>” încercăm să le oferim fanilor noştri posibilitatea de a alege dintr-o varietate de băuturi savuroase pe bază de ceai verde sau macarons. Toate ingredientele pe care le folosim sunt proaspete, delicioase şi numai bune de răsfăţ”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Gama de băuturi răcoritoare este disponibilă doar în brutăriile mari din Bucureşti, Cluj şi Constanţa până pe 30 septembrie 2016.

Mai multe informaţii despre campanie, brutării, produse şi oferte găsiţi pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

****

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 15 brutării în 4 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), Ploieşti (Ploieşti Shopping City), Cluj (Polus Center) şi Constanţa (City Park Mall). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!