window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PDG al TVR a înfiinţat Comisia de consultare cu partenerii sociali pentru implementarea Programului de redresare a televiziunii publice

Preşedintele-Director General (PDG) al TVR, Claudiu Săftoiu, a semnat Ordinul de înfiinţare a Comisiei pentru reprezentarea SRTv, în calitate de angajator, în procesul de consultare cu partenerii sociali, parte a implementării Programului de redresare economică a SRTv.

În cadrul consultărilor, Comisia va susţine interesele SRTv, conform Programului de redresare economică a televiziunii publice, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Administraţie nr. 110 din 28.08.2012, şi care a stat la baza Memorandumului privind eşalonarea, pe şapte ani, a plăţii datoriilor fiscale, aprobat de Guvern pe 1 septembrie.

Membrii Comisiei sunt: Cristian Zgabercea şi Liviu Nicolescu – consilieri PDG -, Cătălin Niţă – avocat, specialist în dreptul muncii, şi Mihai Enea – director Resurse Umane în TVR.

Acest ordin al PDG întăreşte deschiderea Patronatului pentru dialogul cu partenerii sociali.

În virtutea transparenţei şi a obligaţiilor legale, conducerea TVR a dialogat în mod constant cu partenerii sociali, atât prin întâlniri oficiale (precum cele din 16 şi 17 august sau la Adunarea Generală extraordinară a Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor din SRTv din 23 august), cât şi prin mai multe discuţii informale.

Transparenţa şi deschiderea către dialog vor continua să fie principiile în baza cărora îşi va desfăşura activitatea şi această Comisie, înfiinţată prin ordinul PDG.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top