window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PE 16 OCTOMBRIE BRUTARIILE SARBATORESC ZIUA MONDIALA A PAINII PRIN CAMPANIA DONEAZA PAINE!

De Ziua Mondiala a Painii romanii vor sarbatori, pentru prima data la nivel national, cel mai important aliment al omenirii. Cu aceasta ocazie, revista Brutarul-Cofetarul alaturi de ROMPAN, au lansat campania Doneaza Paine!, prin care mai multi producatori de paine vor oferi, pe 16 octombrie, produse de panificatie unor institutii sociale, persoane sau comunitati care au cea mai mare nevoie de alimentul fundamental painea.

Pe 16 octombrie tara noastra se va alatura celor circa 30 de state ale lumii care, in mod traditional, sarbatoresc anual Ziua Mondiala a Painii. Organizatorii au ales, ca forma de sarbatorire a acestei zile, lansarea, la inceputul acestei veri, a paginii dedicate ziuapainii.brutarul.ro pe care sunt centralizate si promovate actiunile tuturor sustinatorilor campaniei caritabile Doneaza Paine! Pe acelasi site se desfasoara si concursul foto on-line Omul si Painea, care a atras deja sute de fotografii ce ilustreaza relatia dintre oameni si alimentul primordial. Fotografiile pot fi vizualizate si votate pe site-ul campaniei.

Mai multi producatori de paine, brutarii mici si mari, industriale sau artizanale, inclusiv unii membrii ROMPAN, se pregatesc sa isi mareasca productia pentru data de 16 octombrie. Asta pentru ca mii de produse de panificatie vor pleca in acea data catre diverse institutii sociale (spitale, refugii sau aziluri de batrani, cantine sociale, orfelinate etc.), oferind persoanelor aflate in dificultate painea cea de toate zilele. Multi au preferat sa nu mai astepte Ziua Mondiala a Painii pentru a face acest gest nobil, astfel incat firme precum Boromir, Esarom, Nova Pan sau Roland Pan au desfasurat deja actiuni caritabile in cadrul campaniei Doneaza Paine. Este de asteptat totusi ca aceste actiuni sa ia amploare in ziua de 16 octombrie, atunci cand se vor alatura campaniei zeci de brutarii din toate colturile tarii.

Orice producator de paine dornic de a sustine latura caritabila a Zilei Mondiale a Painii, trebuie sa aleaga o institutie sociala din zona in care isi desfasoara activitatea, careia ii va dona, pe 16 octombrie, o anumita cantitate de paine si/sau produse de panificatie si sa isi anunte initiativa completand un formular disponibile pe pagina ziuapainii.brutarul.ro.

Ziua Mondiala a Painii este promovata in Romania de revista de specialitate BRUTARUL-COFETARUL si site-ul www.brutarul.ro, cu sprijinul Asociatiei ROMPAN si sub supervizarea Uniunii Internationale a Brutarilor (UIB).

Daniel MAIOR
Responsabil Promovare & PR
marketing@brutarul.ro
http://www.ziuapainii.brutarul.ro

2014-02-25T18:46:27+02:0012 octombrie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , , |
Go to Top