window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Dezvoltatorul de top Adama impreuna cu lantul german de magazine de tip discount Plus au inceput constructia magazinului anuntat in vara lui 2009.

Asher Lax – Directorul de Marketing si Vanzari Adama – a declarat : ” Acesta este doar primul pas din planul nostru de a dezvolta centre comerciale si suntem fericiti ca avem un partener puternic care ne insoteste in aceasta calatorie. Pot sa va spun ca nu ne vom opri aici. Ne dorim sa construim mai mult decat apartamente si magazine, vrem sa formam adevarate comunitati.”
Barak Sharabi, Commercial Segment Manager in cadrul Adama : ” Suntem mandri ca am inceput constructia si ca demonstram inca o data ca Adama este o companie de incredere, solida si care isi respecta promisiunile fata de clienti si partenerii de afaceri. Mai mult decat atat, ne bucuram ca reusim sa construim in aceasta perioada in care dezvoltatorii se confrunta cu unele probleme. Pe platforma magazinului Plus din Cluj vom construi spatii comerciale aditionale pentru a completa paleta de beneficii pe care dorim sa le aducem zonei.”

Noul magazin Plus va fi amplasat pe strada Buna Ziua si va avea o suprafata construita de 1.500 mp. Din aceasta suprafata 1.200 mp reprezinta zona de vanzare si 300 mp constituie spatii aferente. Magazinul pastreaza formatul de discount al brandului Plus si beneficiaza de 55 locuri de parcare.
Investitia totala se ridica la 1 milion de euro. Constructorul ales de Adama si Plus este Duncan Trust, o firma locala. Magazinul are ca termen de finalizare luna iulie 2010.

DESPRE ADAMA
Adama este un dezvoltator de top activ in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania dezvolta in prezent peste 45 de proiecte rezidentiale si comerciale, insumand milioane de metri patrati de constructii, in diferite stadii de planificare si executie. Adama a finalizat in decembrie 2009 prima faza a proiectului Evocasa Completa din Bacau, in februarie 2010 a terminat prima cladire Evocasa Armonia si va inaugura in aceasta luna proiectul Evocasa Selecta din Bucuresti.

DESPRE PLUS

Plus este cel mai mare discounter activ pe piata din Romania, cu 81 de magazine deschise pana in prezent. Oferta consta in produse ale brandului Plus precum si articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera peste 1500 de produse, de la alimentele de baza – fructe proaspete si legume, carne, produse congelate – pana la produse non food cum sunt detergentii, produsele cosmetice si hrana pentru animale. Pe langa acestea Plus ofera si produse de uz casnic si electronice.
Filozofia retelei Plus consta in a oferi zilnic produse de calitate superioara la preturi foarte accesibile.

Diana Metiu
0752 191 381
office@dmi.ro
http://www.dmi.ro

2013-12-02T19:46:29+02:0026 aprilie 2010|Categories: business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA|
Go to Top