Pe 2 mai, Cupa Liceelor la Street Dance 2010 ia cu asalt Brasovul! / Brasov / 2 mai 2010

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/sport/Pe 2 mai, Cupa Liceelor la Street Dance 2010 ia cu asalt Brasovul! / Brasov / 2 mai 2010

Centrul Cultural REDUTA din Brasov va fi luat cu asalt duminica (2 mai) de peste 400 de spectatori, reuniti cu un singur scop: sa vada cine ocupa podiumul local al Cupei Liceelor la Street Dance – editia IV! Cinci trupe de liceeni vor urca pe scena pentru a convinge juriul ca merita sa mearga la Finala Nationala, din Bucuresti.

„Anul acesta ne-am propus sa realizam un spectacol de neuitat si sa oferim tinerilor din Brasov sansa de a gusta cultura urbana underground. Toti cei prezenti vor ramane cu o amintire frumoasa, la fel cum s-a intamplat si in anii trecuti”, ne impartaseste Patricia Crasmariuc, membra a Shock Crew Brasov, organizatorul local al evenimentului de duminica.

Incepand cu ora 13:00, tinerii brasoveni vor fi partasi la un show incendiar completat de prestatiile trupelor de breakdance TUPEU Crew si G-Force si a trupelor de streetdance ANTURAJ Crew si SHOCK Crew. Atmosfera va fi intretinuta de DJ Dabdrey!

Profesionistii vor urca pe scena alaturi de trupele inscrise in concurs anul acesta: veteranii – Liceul Teoretic Constanti Brancoveanu si Colegiul National Ioan Mesota, si nou-venitii – Colegiul Tehnic Aurel Vijoli, Colegiul Mircea Cristea si Colegiul Tehnic Transporturi.

Evenimentul este organizat de One Beat (www.onebeat.ro) si Shock Crew Brasov, cu sprijinul local al MIX TV, HipHop Live si Centrul Cultural REDUTA.

Organizatorii multumesc partenerilor media: Radio 21, Music Channel, Sapte Seri, Teen Press (www.teenpress.ro), www.referat.ro, www.clopotel.ro, www.calificativ.ro, www.apropo.ro, www.muzicabuna.ro, www.dancenews.ro, www.unitedmusic.ro, www.hipmag.ro, www.sofresh.ro, www.infodance.ro, www.scolidans.ro, www.liberinmiscare.ro .

Pentru informatii suplimentare:
adrian@onebeat.ro (derulare competitie)
dana.nataletu@verticalmind.org (PR&Parteneriate)
http://cupaliceelor.streetdance.ro

2014-01-29T13:54:12+02:0030 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sport|Tags: , , , , , |
Go to Top