Finalul de an aduce cu sine noi episoade din senzația animată pentru preșcolari – BatRoți.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că 2023 a fost anul supereroilor inediți precum Bam, Bibi, Redbird și gașca lor de supervechicule pregătite să salveze orașul Gotham de răufăcători. Astfel că, simpaticii eroi au pregătit noi aventuri care să îi bucure pe preșcolari în perioada sărbătorilor de iarnă.

Lupta pentru apărarea Orașului Gotham, alături de cea mai colorată și dinamică echipă de vehicule super-eroi, continuă cu o nouă serie de aventuri captivante! Când toate BatRoțile, cu excepția lui Bam, dispar, acesta se va alia cu Adam, prima BatRoată, iar împreună vor forma un nou duo dinamic. Rebird va deveni un spion veritabil, Poison Ivy va fura electricitatea din oraș, iar Jestah va suferi o accidentare în timpul unui antrenament. Într-un nou episoad, un răufăcător fură scuterele din Gotham City și le antrenează pentru atac, oare cine să fie?

Puneți-vă centurile, sunteți pregătiți pentru ce urmează?

 Premiera noilor episoade din sezonul unu va avea loc Luni, 20 noiembrie, de la 17:30.

Difuzat zilnic, de la 17:30, la Cartoonito.

Despre Cartoonito

Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și famiilile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family.  Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și  incitante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.