Pentru al 4-lea an consecutiv, Golin conduce topul agențiilor votate de bloggerii din România

Golin a fost votată de bloggerii din România pe locul I în topul agențiilor cu care aceștia colaborează cel mai bine. Clasamentul este realizat anual de Biz, pe baza răspunsurilor celor mai importanți 80 de bloggeri din România, iar Golin deține această poziție încă de la prima ediție a acestui top, din 2014.

„The BridgeTM, divizia de digital a Golin, a dezvoltat campanii creative cu bloggerii din România încă din 2011. Colaborăm cu bloggeri din toate domeniile, realizând astfel parteneriate puternice pentru brandurile pe care le reprezentăm. Totuși, poziția noastră constantă în acest clasament nu este numai un rezultat al proiectelor Golin, ci și al comunicării noastre de zi cu zi cu aceștia, bazate pe valori și standarde cu ajutorul cărora construim relații de durată cu toți partenerii noștri”, spune Monica Botez, Managing Partner, Golin.

Golin este agenția de PR cu cea mai apreciată activitate în social media și digital, după ce campaniile realizate de The BridgeTM – singurul hub de digital și social media integrat într-o agenție de PR din România – au dus echipa pe podiumurile celor mai importante festivaluri locale din industrie în 2016. Astfel, Golin a fost cea mai premiată agenție de PR la cea mai recentă ediție Webstock, singura agenție de PR premiată la Internetics și locul 4 în topul general al agențiilor premiate la acest festival, în timp ce la Romanian PR Award a dominat social media și digital PR, obținând Gold la ambele categorii.

Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, pentru trei ani la rând, titlul de Agenția #1 în topul Biz PR Awards. De asemenea, este singura agenție din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: Agenția Anului în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  Agenția #1 în topul Biz PR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români. Golin a fost de două ori Agenția Anului la Romanian PR Award – în 2010 și 2014.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) şi Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.