Praktiker și Golin au început o nouă colaborare, agenția fiind desemnată să dezvolte strategia și să susțină în PR și social media campaniile de comunicare pe care retailerul DIY le derulează în 2017.

„Anul acesta aniversăm 15 ani de prezență pe piața din România și ne-am dorit să-l marcăm printr-o serie de campanii. Golin este un partener alături de care am realizat în trecut proiecte frumoase, cu rezultate foarte bune. Avem  încredere că vom valorifica împreună oportunitățile de comunicare care să ne aducă și mai aproape de clienţii noştri”, spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

„Creativitatea, relevanța și integrarea vor fi cele mai importante direcții în parteneriatul nostru cu Praktiker. Vom lucra astfel îndeaproape și cu agenția de creație din grupul nostru – MullenLowe – pentru amplificarea principalelor campanii Praktiker de anul acesta”, adaugă Monica Botez, Managing Partner Golin.

Astfel, Golin va coordona activitățile de media relations și cele de conținut digital.

Echipa Praktiker România implicată în campaniile de comunicare ale brandului este formată din Mirela Ochiana (Marketing Manager), Melania Ioan (Senior Marketing Specialist), Raluca Mitroi (Senior Marketing Specialist) și Ana Maria Tofan (Senior Marketing Specialist).

Din echipa Golin fac parte Roxana Dibă (Director, Consumer Division), Livia Voicu (Senior Media Associate), Bianca Cenuşescu (Junior Media Associate), Thedeea Gherlan (Digital Manager) şi Bianca Stoica (Digital Associate).

# # #

 Despre Golin România

Golin este singura agenție de PR din România care a câștigat, pentru trei ani la rând, titlul de Agenția #1 în topul Biz PR Awards. De asemenea, este singura agenție din România care a câștigat, în același an, locul 1 în cele mai importante competiții ale industriei: Agenția Anului în cadrul galei Romanian PR Award 2014,  Agenția #1 în topul Biz PR Awards 2014 și #1 în preferințele bloggerilor români. Golin a fost de două ori Agenția Anului la Romanian PR Award – în 2010 și 2014.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase reţele internaţionale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală şi de Est al companiei americane care deţine în total peste 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin România este membră a grupului de companii din care mai fac parte MullenLowe (advertising), Profero (digital), Initiative (media), BPN (media) şi Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic) şi este multiplu premiată şi finalistă la festivaluri locale şi internaţionale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa