window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pentru doar 200 de lei pe lună, oricine poate avea acces la orice facilitate medicală privată din Europa

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

La un salariu net de 2.500 de lei, un angajat sau angajatorul lui trebuie să plătească cel puțin 125 de lei (5.5%) contribuția la asigurări de sănătate, pentru a avea acces la serviciile medicale garantate de sistemul public. Pentru o sumă modestă plătită suplimentar – 200 de lei lunar – oricine ar putea obține o asigurare medicală privată și ar putea ajunge la orice spital, doctor sau tratament disponibil în orice centru medical din Europa.

Desigur, Ministerul de Finanțe este cel care decide sumele pe care trebuie să le plătim sub formă de CAS, în vreme ce acești 200 de lei suplimentari reprezintă suma care ar completa costul mediu al unei asigurări plătite de clienții MediHelp International.

E nevoie doar de 200 de lei pentru a evita un sistem care eșuează… sistematic în a furniza până și serviciile de bază, în timp ce o asigurare privată de sănătate garantează accesul la facilități medicale mdoerne cu tehnologie high-end, la spitale, medici și clinici de top.

“Sănătatea e întotdeauna pe primul plan. Serviciile medicale oferite de stat devin un episod tragic, când vezi oameni traumatizați chiar de sistemul pe care îl plătesc. Mesajul nostru e simplu: îngrijirea medicală privată a devenit foarte accesibilă cu o asigurare adecvată. Pentru mai puțin de 100 de euro pe lună, oricine poate să-și acopere posibilele cheltuieli pentru tratamentul cancerului, servicii de transplant sau teste medicale importante, cum ar fi tomografiile, RMN-urile sau scanările PET. Asigurarea medicală privată ar trebui să devină obligatorie prin lege, dacă nu prin voința personală a oamenilor”, spune Zahal Levy, președintele MediHelp International.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top