window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Bucuresti – Cartier de VaraEvenimentul Bucuresti – Cartier de Vara se apropie de final, penultimul weekend ofera spectacole diverse in parcurile bucurestene, teatru, magie si muzica in Parcurile Lumea Copiilor, Sebastian, Moghioros, Cismigiu.

Sambata 27 august,in Parcul Lumea Copiilor,dimineata de la ora 10.00, Teatrul de Magie aduce celor mici un interesant spectacol de iluzionism numit Hocus Pocus. Seara, de la ora 19.00,urca pe scena muzicalul Cele doua orfeline, produs de ArCuB.

In Parcul Sebastian, dimineata de la ora 10.00, Compania de teatru de animatie PUR ANIMA il prezinta pe Motanelul mofturos in fata celor mici. Seara, de la ora 19.00, CreArt aduce pe scena trei ansambluri de muzica populara: Minoritatea rusi/lipoveni – Ansamblul Maladti din Tulcea, Minoritatea turco-tatara – Ansamblul Yildilzlar din Constanta si Ansamblul Doina Oltului din Slatina.

In Parcul Moghioros, la Foisor, dimineata de la ora 10.00,Trupa de teatru ADETINO joaca spectacolul Ursuletul Rim Cim Cim,iarseara, de la ora 19.00, Teatrul Evreiesc de Stat propune publicului spectacolul Helea, dragostea mea.

In Parcul Cismigiu, Trupa de teatru ADETINO le ofera celor mici o intalnire cuUrsuletul Rim Cim Cim, incepand cu ora 17.00.

Duminica, 28 august, dimineata de la ora 10.00, Trupa de teatru ADETINO vine cu Ursuletul Rim Cim Cim,in Parcul Lumea Copiilor. Tot acolo, seara, de la ora 19.00, Teatrul Metropolis prezinta spectacolulA fi sau ce va fi….

In Parcul Sebastian, dimineata de la ora 10.00,copiii sunt asteptati sa vada show-ul de iluzionism Hocus Pocus al Teatrului de Magie. Seara de la ora 19.00, Teatrul Evreiesc de Stat prezinta spectacolul Helea, dragostea mea.

Parcul Moghioros gazduieste la Foisor, dimineata de la ora 10.00, Trupa de teatru pentru copii CURCUBEUL VESEL cu spectacolul Calatorii in lumea dansului,iar seara, de la ora 19.00,productia ArCuB Cele doua orfeline, un muzical de Eugen Mirea.

In Parcul Cismigiu, incepand cu ora 17.00,Trupa de teatru pentru copii PIF PAF ii invita pe cei mici sa vada spectacolul Zburatorul.

Evenimentul este organizat la initiativa Comisiei pentru Invatamant, Cultura, Culte si Sport a  Consiliului General al Municipiului Bucuresti, de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale si Directia Cultura, Invatamant, Turism, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, Primaria Sectorului 5, Primaria Sectorului 6 Centrul Cultural European, A.L.P.A.B. si R.A.T.B.

Parteneri media: Radio Romania Cultural, Bucuresti FM, 24-FUN, Catavencii, Dilema Veche, Ring, Zoom TV.

Parteneri media online: Port.ro, iConcert.ro, apropo.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, paspartu, youmago.ro, hipmag.ro, goingout.ro, urbo.ro, modernism.ro, diseara.ro, Glamour, herastrauparc.ro.

Persoane de contact:

Madalina Negrea                                                                                      Anamaria Antoci

PR Manager                                                                                                 0721 769 303

0728 100 209

Go to Top