Concernul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere stabila a vanzarilor globale ale Grupului, in primele noua luni ale anului 2011, cu 2% la o rata de schimb constanta[i], pana la 31.5 miliarde franci elvetieni.

Severin Schwan, CEO al Grupului Roche, a declarat cu privire la rezultatele financiare ale companiei in aceasta perioada: “Performantele inregistrate de vanzarile Roche sunt in conformitate cu asteptarile noastre si, ca urmare, suntem pe calea cea buna in indeplinirea obiectivelor pentru intregul an. Lansarea cu succes in Statele Unite a celui mai nou medicament al nostru destinat tratamentului melanomului si a testului specific de diagnostic au intarit pozitia Roche de lider in domeniul medicinei personalizate. Rezultatele bune inregistrate deja in acest an, in sapte studii clinice cu noi molecule, ne confirma estimarile privind cresterea companiei in viitor. ”
Roche confirma astfel estimarile pentru intreg anul 2011, pe baza rezultatelor pozitive inregistrate la 9 luni. Se asteapta ca vanzarile Grupului si ale Diviziei de Farmaceutice sa creasca cu o cifra, la o rata de schimb constanta, reflectand impactul masuril