Peripluri culinare cu TV Paprika!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/media / publicitate/Peripluri culinare cu TV Paprika!

TV Paprika_peripluri culinareLuna aceasta, TV Paprika îmbină călătoriile exotice cu diversitatea culinară.

Carismatici, entuziasmați și mereu în căutare de noutăți, bucătarii noștri pornesc la drum pentru a descoperi noi obiceiuri culinare.

Bucătarul britanic Barry Vera, protagonistul seriei de emisiuni Peripluri culinare ne împărtășește fascinanta cultură și arta culinară din India, Maroc, Siria și Grecia.

Pe parcursul celor trei serii, Barry se confruntă cu întâmplări noi, de neuitat. În India, acesta degustă deliciile surprinzătoare ale bucătăriei simple de pe stradă şi varietatea extraordinară a celei regionale. Odată ajuns în Maroc și Siria, două dintre cele mai uimitoare țări din lumea islamică, maestrul culinar are parte de experiențe inedite.

Grecia, un tărâm antic cu trecut glorios şi bogat, cu insule magice şi marea de un albastru profund, este o ţară care îi seduce pe călători să revină mereu. Același lucru pățește și Barry, care simte că nu se poate desprinde de tradițiile, gastronomia și stilul de viață al oamenilor de aici.

Renumitul bucătar din Sidney, Peter Kuruvita, se aventurează în unele dintre cele mai fascinante comunități insulare din lume, din Filipine până în Indonezia, apoi în Vanuatu și, în cele din urmă, în uimitoarele Insule Cook. Emisiunea Delicii din insule cu Peter Kuruvita prezintă o varietate de preparate specifice fiecărei insule, trecând dincolo de imaginea acestor culturi exotice și intrând în bucătăriile locale pentru a descoperi istoria din spatele preparatelor culinare.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Pornind din provincia Yunnan din China, Luke ne conduce pe străzi periferice și traversează versanți pentru a găti felurile de mâncare care, de secole, stau la baza tradițiilor și a comunităților. Pe fluviul Mekong cu Luke Nguyen este emisiunea în cadrul căreia Luke explorează modul în care se integrează mâncarea în numeroasele culturi etnice din Myanmar.

 În opinia lui Rick, nimeni nu prepară peştele cu mai mult respect ca un spaniol veritabil. Tot ei, spune Rick, ştiu să pregătească şi cele mai bune preparate la grătar. Acum acesta străbate ţara în lung şi-n lat, într-o dubiţă veche, pe cărări nebătătorite, pentru a descoperi spiritul autentic al gastronomiei spaniole, pe care îl face cunoscut în cadrul emisiunii care îi poartă numele,  Rick Stein – Spania.

Thomasina Miers, personajul central din Mâncarea mexicană în varianta uşoară ne învață cum putem să depășim teama de a încerca să preparăm rețete de origine mexicană. Experienţa ei în calitate de bucătar-şef şi proprietar al restaurantelor Wahaca este pusă în valoare în timp ce călătoreşte în Mexic ca să schimbe sugestii şi informaţii culinare cu localnicii.

Nu putea lipsi nici James Martin, care ne invită și el într-o călătorie culinară de-a lungul Mării Mediterane. Aflat într-o continuă căutare de produse şi ingrediente locale proaspete, din care va pregăti mâncăruri care ne vor lăsa gura apă, pe îndrăgitul bucătar îl vom revedea în show-ul James Martin pe malul Mediteranei.

 

Urmărește între 8 și 22 iulie, blocul special de programe, de la TV Paprika
De luni până vineri, între orele 19:30-22:30 și în weekend, 20:00-22:30

 

  • Peripluri culinare: India
  • Peripluri culinare: Maroc şi Siria
  • Peripluri culinare: Grecia
  • Delicii din insule cu Peter Kuruvita
  • James Martin pe malul Mediteranei
  • Pe fluviul Mekong cu Luke Nguyen
  • Mâncarea mexicană în varianta uşoară
  • Ramsay – Marea evadare, seria 1
  • Rick Stein – Spania

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top