window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Peste 1000 de persoane interesate să muncească în construcții și-au căutat un loc de muncă la primul târg de profilMarți, 29 martie 2012, la Palatul Copiilor din București a avut loc primul târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcții.

Peste 1000 de persoane cu calificări din construcții au avut oportunitatea de a se întâlni cu 31 de companii ce au avut disponibile 527 de locuri de muncă, în România și străinatate.

În urma evaluărilor CV-urilor colectate în cadrul târgului, companiile estimează că se vor ocupa mai mult de 50% din locurile de muncă vacante.

Atât cei care au participat la târg cât și cei care nu au reușit să ajungă la târg au șansa de a-și găsi un loc de muncă potrivit calificărilor lor înscriindu-se foarte rapid pe www.picas.ro, singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții.

“Evenimentul organizat de noi a fost un succes, depășind toate așteptările, datorită specializării pe un singur domeniu de activitate, respectiv construcțiile. Proiectul PICAS înseamnă mult mai mult: cursuri de formare, informare, consiliere și orientare, cursuri de inițiere în utilizarea calculatorului, consiliere psihologică etc. toate gratuite pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă în sectorul de construcții.” a declarat dl. Simion ILIE, managerul proiectului.

Informații suport

Proiectul Puncte de Informare, Consiliere și Asistență Specializată pentru șomerii din sectorul de construcții (PICAS) este implementat de Casa de Meserii și Construcții (CMC) în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnațional din Italia) și Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM) și este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni”.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 și se adresează șomerilor si persoanelor în căutarea unui loc de muncă în construcții din 16 județe (București, Ilfov, Teleorman, Prahova, Călărasi, Brașov, Alba, Mureș, Sibiu, Iași, Suceava, Neamț, Bacău, Galați, Brăila, Buzău, Constanța). În plus există 4 centre regionale (București, Brasov, Galați și Iași) unde persoanele  pot fi sprijinite în demersurile lor de a-și găsi un loc de muncă în construcții.

Pentru informații referitoare la proiect contactați:

Adrian PANAET

Responsabil PR – Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor

Tel: 0723137668; 0735735442

Email: adrian.panaet@cmc.org.ro

www.picas.ro www.picas.org.ro www.cmc.org.ro

Go to Top