Peste 370 de politisti mobilizati la meciul STEAUA-CHELSEA

Acasa/Informatii UTILE/Peste 370 de politisti mobilizati la meciul STEAUA-CHELSEA

Cu ocazia meciului de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti şi Chelsea F.C. Londra care va avea loc în seara zilei de 07 martie 2013, începând cu ora 20:00, în Bucureşti, pe stadionul „Naţional Arena”, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor în perimetrul stadionului.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

* să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe bd. Basarabia, str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasă şi bd. Pierre de Coubertin.
* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top