Peste 500.000 de vizitatori si 4.500 de expozanti in 2013 la ROMEXPO

Anul 2013 a insemnat pentru ROMEXPO reunirea celor mai importante targuri si evenimente din domenii de interes, in cadrul carora atat specialistii, cat si publicul larg au putut sa construiasca o privire de ansamblu asupra ariilor economice carora s-au adresat.

Astfel, pe tot parcursul acestui an, vizitatorii au putut regasi la ROMEXPO 40 de targuri si expozitii proprii, 18 targuri si evenimente organizate de catre parteneri, 390 de seminarii, congrese, conferinte, workshop-uri, 3 evenimente pentru publicul larg, 5 concerte si un festival de muzica.

Domeniile targurilor si expozitiilor organizate au fost dintre cele mai diverse, precum: turism, constructii, amenajari interioare, industrie grea, mobilier, echipament militar, cosmetice, industrie usoara, agricultura, industrie alimentara, medicina si multe altele.

In cifre, cele 40 de targuri si expozitii organizate in acest an de ROMEXPO se pot concretiza in:

157.700 mp – suprafata expozitionala ocupata;

4.500 – participari ale companiilor la evenimentele organizate;

Companii din 33 de tari si Romania au fost prezente in acest an la ROMEXPO, targurile avand in medie un grad de internationalizare de peste 50%;

Peste 500.000 vizitatori au trecut pragul manifestarilor expozitionale organizate;

Cifra de afaceri a ROMEXPO S.A a crescut fata de anul 2012 apropiindu-se de 11 milioane Euro.

Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – Indagra, Targul Tehnic International Bucuresti – TIB, Targul de Turism al Romaniei, dar si BIFE-SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii sunt in top 4 targuri organizate de catre ROMEXPO. Acestea insumeaza 30% din veniturile companiei.