window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Peste doua saptamani: Cranberries canta pentru prima data la Bucuresti / Bucuresti / 20 iulie 2010

Peste doua saptamani, trupa Cranberries canta pentru prima data in Romania, la Zone Arena. Asteptarea a fost lunga: dupa sapte ani de absenta, The Cranberries s-au intors din nou pe scena. Membrii trupei se afla in acest moment in turneu mondial, traversand Italia, Olanda si Franta, dupa ce au fost in America de Sud. Concertul de pe 20 iulie de la Bucuresti este organizat de Events si prezentat de Redds.

Peste 20 de persoane din stafful tehnic vor sosi alaturi de Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan si Fergal Lawler la Bucuresti. Intreaga echipa soseste din Cehia, de la Festivalul Colours of Ostrava. Echipamentul trupei va ajunge in Capitala cu cateva zile inainte de concert. Concertul Cranberries va dura aproape doua ore si va include hiturile care i-au facut pe irlandezi sa tina primele pozitii ale topurilor muzicale din anii `90: Zombie, Dreams, Animal Instinct, Salvation, When Youre Gone si altele. Se vor adauga piese de pe cele doua albume solo al solistei vocale Are you listening (2007) si „No Baggage” (2009). Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30.

Dolores O’Riordan, vocea emblematica a celor de la Cranberries, a suferit o infectie serioasa la gat in luna martie, in urma careia trupa a fost nevoita sa reprogrameze mai multe concerte. Ea si-a revenit complet si acum este in forma maxima. Efortul solistei este de admirat cu atat mai mult cu cat, pe langa cariera de rock-star, ea este si mama implinita a patru copii: Taylor Baxter (nascut in 1997), Moly Leight (nascuta in 27, 2001), Dakota Rain (nascuta in 2005) si Donny (fiul sotului sau, DonBurton, fostul manager de turneu al trupei Duran Duran si actualul manager de turneu al trupei Cranberries). Dolores a scris versurile pentru multe din piesele trupei, canta la chitara electrica si acustica, la clape, la flaut si la mandolina.

Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin doua puncte de acces separate. Harta atasata. Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Pentru cei care n-au aflat din timp de mutarea concertului de la Stadionul Arcul de Triumf (locatia initial anuntata) la Zone Arena, vor exista autobuze care vor oferi transport gratuit de la vechea locatie la cea noua, in intervalul orar 18.00 20.30.

Biletele la pretul de 120 lei Gazon B, si 140 lei Tribuna si 190 lei – Gazon A pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Termenii si conditiile de acreditare pentru reprezentantii presei sunt disponibile aici. Parteneri media: Radio Guerrilla, UTV, Sapte Seri, Romania Libera, Tabu, Autoexpert, Mens Health, Playboy, Elevate, Indoor Media, News Outdoor, OOPS Media, Ring, Kamikaze, Mediafax, Flu.ro, Iconcert.ro, Apropo.ro, Port.ro, Metalhead.ro, Hotcity.ro, Metropotam.ro, Hotnews.ro. Parteneri: Media Image, ROI Media, Getmusic.ro, MediaLOOK, Comunicatedepresa.ro.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 026 742 / 07300 30 990, aa@events.ro.

Events Telefon 021 311 50 64
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail events@events.ro
Romania Web www.events.ro
events@events.ro
http://www.events.ro

2014-02-11T18:21:51+02:0008 iulie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top