Peste doua saptamani, trupa Cranberries canta pentru prima data in Romania, la Zone Arena. Asteptarea a fost lunga: dupa sapte ani de absenta, The Cranberries s-au intors din nou pe scena. Membrii trupei se afla in acest moment in turneu mondial, traversand Italia, Olanda si Franta, dupa ce au fost in America de Sud. Concertul de pe 20 iulie de la Bucuresti este organizat de Events si prezentat de Redds.

Peste 20 de persoane din stafful tehnic vor sosi alaturi de Dolores O’Riordan, Noel Hogan, Mike Hogan si Fergal Lawler la Bucuresti. Intreaga echipa soseste din Cehia, de la Festivalul Colours of Ostrava. Echipamentul trupei va ajunge in Capitala cu cateva zile inainte de concert. Concertul Cranberries va dura aproape doua ore si va include hiturile care i-au facut pe irlandezi sa tina primele pozitii ale topurilor muzicale din anii `90: Zombie, Dreams, Animal Instinct, Salvation, When Youre Gone si altele. Se vor adauga piese de pe cele doua albume solo al solistei vocale Are you listening (2007) si „No Baggage” (2009). Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.30.

Dolores O’Riordan, vocea emblematica a celor de la Cranberries, a suferit o infectie serioasa la gat in luna martie, in urma careia trupa a fost nevoita sa reprogrameze mai multe concerte. Ea si-a revenit complet si acum este in forma maxima. Efortul solistei este de admirat cu atat mai mult cu cat, pe langa cariera de rock-star, ea este si mama implinita a patru copii: Taylor Baxter (nascut in 1997), Moly Leight (nascuta in 27, 2001), Dakota Rain (nascuta in 2005) si Donny (fiul sotului sau, DonBurton, fostul manager de turneu al trupei Duran Duran si actualul manager de turneu al trupei Cranberries). Dolores a scris versurile pentru multe din piesele trupei, canta la chitara electrica si acustica, la clape, la flaut si la mandolina