window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pet Expo Romania 2010 / Bucuresti / 18-20 iunie 2010

Vino intre 18-20 iunie la PetExpo, singurul targ din Romania dedicat animalutelor de companie, si intoarce-te acasa cu un nou prieten!

La Pet Expo vei intalni toate tipurile de animale de companie. Cei care au sau care isi doresc sa devina posesorii unui catel sau ai unei pisici, ai unui iepuras, ai unei broscute sau ai unui papagal vorbitor, ai unei reptile sau ai unui paianjen urias sunt invitati sa participe.

Te asteptam asadar incepand de vineri, 18 iunie, la ora 10.00, la Sala Polivalenta cu concusuri, tombole, demonstratii de dresaj si de coafura si multe alte surprize pentru tine si prietenul tau!

Mai multe detalii la: http://www.petexpo.ro/

De asemenea vei fi indrumat de specialisti in domeniu asupra pasilor pe care ii ai de urmat in cresterea micutului tau prieten pentru a-i oferi o viata sanatoasa si fericita alaturi de tine. Totodata in cadrul expozitiei vei gasi cea mai mare varietate de tipuri de hrana de pe piata romaneasca, suplimente alimentare, produse de igiena, accesorii, hainute si culcusuri, si servicii precum cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie, tot ceea ce tu si animalutul tau v-ati putea dori.

Daca ai in familia ta un catelus, o pisicuta sau orice alt animalut pe care il iubesti, inscrie-te pe site-ul www.petexpo.ro la concursul Best Pet, si vino in perioada 18-20 iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti sa iti ridici premiul si sa vizitezi singurul targ din Romania dedicat produselor si serviciilor de care ai atata nevoie pentru a-i oferi prietenului tau o viata sanatoasa.

Fii printre primii zece inscrisi la concurs care vin sa-si ridice premiul si castigi o invitatie de doua persoane la film la Cityplex.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top