Petrom și Cohn&Jansen JWT dau startul partidelor de grătar

Începând cu luna mai, Petrom implementează o nouă campanie promoţională în parteneriat cu Berndes, producător de instrumente de bucătărie cu o istorie de aproape 100 de ani.

Prin această promoţie, clienții benzinăriilor au acces la o gamă de produse BBQ (două modele de grătar și accesorii necesare pentru grătar) la prețuri reduse cu până la 80%. Promoția se desfășoară în perioada 8 mai – 6 august 2017.

Conceptul creativ al campaniei a fost dezvoltat de Cohn&Jansen JWT și cuprinde declinări instore, online, OOH, radio și TV.

Petrom are misiunea de a-i ajuta pe români să ajungă la lucrurile care contează pentru ei, adică să fie mereu aproape de familie şi de prieteni. Şi cum nimic nu-i strânge mai repede pe cei dragi decât o partidă de grătar, acum la Petrom găseşti tot ce-ţi trebuie ca s-o pui în practică,  declară Iulian Ducuţă, brand manager Petrom.

Conceptul campaniei reuneşte cele două mari pasiuni ale românilor, fotbalul şi grătarul la iarbă verde, iar spotul TV mizează pe umor cu ajutorul vocii celebrului comentator sportiv Emil Grădinescu.

Insight-ul de la care am pornit este că cel care face grătarul este vedeta petrecerii şi are puterea de a-i strânge pe toţi împreună. De aici a pornit ideea de a-l trata pe acest personaj ca pe jucătorul vedetă al unei echipe de fotbal, în mijlocul unei acţiuni fulminante de a întoarce friptura, spune Alex Negoescu, Creative Director Cohn&Jansen JWT.

Spotul TV poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=sLvoRWa5FcA

Echipa Petrom:

Bogdan Toacşe, Marketing Manager Petrom OMV

Iulian Ducuţă, Brand Manager Petrom

Andreia Tudor, Brand Manager Assistant

Ioana Florescu, Marketing Communications Business Partner

Echipa  Cohn&Jansen JWT:

Andrei Cohn, Managing Partner & Creative Director

Alex Negoescu, Creative Director

Alexandra Manoilă, Copywriter

Adi Marciu, Art Director

Ştefan Chiriţescu, Strategic Planner

Mihaela Crăciunescu, Junior Strategic Planner

Miriam Ivănescu, Account Director

Andreea Mateescu, Account Manager

Raluca Diaconu, Digital Project Manager

Ilinca Dumitrescu, A/V Production Director

Virgil Ghelmeci, DTP

Echipa Atelieru

Andreea Mălăescu – Social Media Manager

Cristina Băra – Senior Webdeveloper

Robert Căpraru – Motion Graphics Designer