window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PhenomenOn a incheiat filmarile la videoclipul „United”Trupa Phenomenon a incheiat filmarile la videoclipul „United”, un produs care va fi lansat pe 9 mai la club Fabrica. Clipul este o productie Castel Film si a fost realizat de regizorul Adrian Conerth.

Piesa „United” reflecta orientarea muzicala actuala a trupei PhenomenOn, care dupa 5 ani de activitate intensa, isi incheaga un stil muzical in zona „alternative metal”.

Inregistrata in ianuarie 2012, piesa „United” a fost aleasa de membrii trupei sa stea la baza unui nou videoclip, care sa reflecte si vizual ceea ce inseamna PhenomeOn astazi.

„United” este o confirmare a drumului muzical pe care Catalin, Andrei, Asy, Robert si Alex merg impreuna si reflecta cu sinceritate increderea lor in puterea muzicii si a prieteniei.

Catalin Tazmalicaru, solist PhenomenOn: Proiectul Phenomenon a trecut prin multe schimbari de-a lungul timpului. Dupa orice plecare si implicit o noua sosire in echipa, este greu pentru o trupa sa isi pastreze nivelul, atat muzical, cat si afectiv. Acum simt ca toti suntem pe aceeasi lungime de unda, exista o legatura puternica intre noi si avem acelasi obiectiv. De aici a pornit si ideea piesei „United”.

Este greu sa iti construiesti ,,drumul in viata’’ de unul singur si de aceea ai nevoie de suport (prietenul la nevoie se cunoaste). Piesa „United” este construita in asa fel incat fiecare ascultator sa simta acest lucru.

Am avut multe variante pentru refren , dar ne-am inteles de comun acord ca varianta finala sa fie cea actuala, pentru ca exprima direct ideea principala si, foarte important, pentru ca este usor de retinut. In concluzie, „United”este  imnul trupei PhenomenOn .

Lansarea clipului va avea loc de Ziua Europei, pe 9 mai 2012, in club Fabrica, in cadrul concertului aniversar Phenomenon 5 ani.

PhenomenOn este o trupa de 5 tineri muzicieni, cu un excelent background muzical, avand la activ 5 ani de activitate muzicala intensa, sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.

Phenomenon inseamna:

Catalin Tamazlicaru- voce

Andrei Balasa- chitara

Asy Mitroi- chitara

Robert Acsintoaie- chitara bass

Alex Ursache- tobe

Impresar si booking agent: Radu Balasa,  contact@phenomenon.ro, 0747 117 962 – Orange, 0734 611 687 – Vodafone, 0761 164 419 – Cosmote

PR & Image Consultant: Meda Popea, 0729609102, popea.meda@gmail.com

Site: www.phenomenon.ro

Fb: PhenomenOn

Go to Top