window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PhenomenOn aniverseaza 5 ani si lanseaza videoclipul „United” pe 9 mai 2012

PhenomenOn aniverseaza 5 ani si lanseaza videoclipul „United” pe 9 mai 2012Trupa Phenomenon lanseaza de Ziua Europei, pe 9 mai 2012, videoclipul „United”, in cadrul unui concert special, care marcheaza si aniversarea a 5 ani de activitate a trupei, care va avea loc la club Fabrica, cu incepere de la orele 19.00.

Un eveniment care va aduce pe scena invitati surpriza, muzicieni cunoscuti si apreciati de PhenomenOn. Concertul PhenomenOn reprezinta incununarea a 5 ani de experienta cu totul extraordinara a 5 tineri muzicieni, care in prezent au varste cuprinse intre 16 si 20 de ani.

Piesa „United” este imnul trupei PhenomenOn. Piesa este in stil alternative metal si reflecta drumului muzical pe care Catalin, Andrei, Asy, Robert si Alex merg impreuna.

Clipul „United” este o productie Castel Film si a fost realizat de regizorul Adrian Conerth si directorul de imagine Patru Paunescu. Clipul a fost filmat in studiourile Castel Film de la Snagov, in mai multe locatii, pe parcursul a mai multe zile, cu o echipa de 20 de persoane.

Adrian Conerth, regizor: Cand am auzit de PhenomenOn, m-am bucurat ca mai exista trupe rock in Romania care vin tare din spate. Ca intr-o lume muzicala pestrita si cu valori tare indoielnice, cinci baieti ies pe scena sa cante rock. Mesajul „United” e chiar viata lor muzicala de pana acum. In cautarea mereu a drumului spre succes. Asa este si clipul video. Un vesnic drum folosit ca lait-motiv in prima parte, un drum labirint al cautarii, al descoperirii si al repetitiilor de zi cu zi. In a doua parte a filmarilor ajungem pe scena, baietii isi capata statutul de trupa, vor merge mai departe.

Phenomenon promite si nu sunt departe zilele cand vor fi pe scena in deschiderea unei trupe mari. Pana atunci, United mobilizeaza si tine aproape trupa si fanii! All for one and one for all!

Andrei Balasa, chitarist si lider PhenomenOn: Aniversam 5 ani si nu oricum, cu un clip nou, cu un concert aniversar in care vom canta cele mai cunoscute piese ale noastre, cu toti prietenii alaturi, unii pe scena, altii in public. Va asteptam pe 9 mai sa ne bucuram impreuna, asa cum o spune si piesa si clipul nostru: United!

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.  Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.

Phenomenon inseamna:

Catalin Tamazlicaru- voce

Andrei Balasa- chitara

Asy Mitroi- chitara

Robert Acsintoaie- chitara bass

Alex Ursache- tobe

Impresar si booking agent: Radu Balasa,  contact@phenomenon.ro, 0747 117 962 – Orange, 0734 611 687 – Vodafone, 0761 164 419 – Cosmote

PR & Image Consultant: Meda Popea, 0729609102, popea.meda@gmail.com

Site: www.phenomenon.ro

Fb: PhenomenOn

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top