window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PhenomenOn anunta un nou concert

CONCERT @ bUCURESTI  PhenomenOnTrupa Phenomenon va urca pe scena de la Ageless Club vineri, 20 aprilie 2012, de la ora 21.30, cu un show plin de energie si vitalitate, asa cum cei 5 baieti si-au obisnuit numerosii fani de-a lungul timpului si cum nu inceteaza sa ii suprinda pe spectatorii care ii vad in premiera.

Playlistul va cuprinde, printre altele, piese ca Baga Riffu, poate cea mai cunoscuta piesa a trupei, pentru care s-a facut si un clip jucaus si vesel regizat de Valentin Partenie, Rise against the wall, Resolution, Victims of changes– cea care da si titlul celui de-al doilea album al trupei, aparut in 2011.

Acest concert face parte din seria de evenimente prin care PhenomenOn pregateste lansarea unui nou clip printr-un concert special, care va avea loc in luna mai. Filmat in martie, cu o echipa de profesionisti de prim rang, si finalizat cu putin timp in urma, clipul ilustreaza cel mai nou single al trupei: „United”.

„United” este cea mai reprezentativa piesa a trupei PhenomenOn, care in 2012 isi reafirma preferintele muzicale printr-un sound contemporan si un stil ce poate fi descris ca „alternative metal”.

In deschiderea concertului a fost invitata sa cante trupa Blue Pulse.

Pret bilet: 10 lei. Participantii la concert vor primi invitatii la evenimentul de lansare a videoclipului „United”.

PhenomenOn este o trupa de 5 tineri muzicieni, cu un excelent background muzical, avand la activ 5 ani de activitate muzicala intensa, sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.

Phenomenon inseamna:

Catalin Tamazlicaru- voce

Andrei Balasa- chitara

Asy Mitroi- chitara

Robert Acsintoaie- chitara bass

Alex Ursache- tobe

Ageless Club: Calea Serban Voda 213 (zona Cutitul de Argint, acces metrou Tineretului, tramvai 1 si autobuz 323).

Impresar si booking agent: Radu Balasa,  contact@phenomenon.ro, 0747 117 962 – Orange, 0734 611 687 – Vodafone, 0761 164 419 – Cosmote

PR & Image Consultant: Meda Popea, 0729609102, popea.meda@gmail.com

Site: www.phenomenon.ro

Fb: PhenomenOn

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top