CONCERT @ bUCURESTI  PhenomenOnTrupa Phenomenon va urca pe scena de la Ageless Club vineri, 20 aprilie 2012, de la ora 21.30, cu un show plin de energie si vitalitate, asa cum cei 5 baieti si-au obisnuit numerosii fani de-a lungul timpului si cum nu inceteaza sa ii suprinda pe spectatorii care ii vad in premiera.

Playlistul va cuprinde, printre altele, piese ca Baga Riffu, poate cea mai cunoscuta piesa a trupei, pentru care s-a facut si un clip jucaus si vesel regizat de Valentin Partenie, Rise against the wall, Resolution, Victims of changes– cea care da si titlul celui de-al doilea album al trupei, aparut in 2011.

Acest concert face parte din seria de evenimente prin care PhenomenOn pregateste lansarea unui nou clip printr-un concert special, care va avea loc in luna mai. Filmat in martie, cu o echipa de profesionisti de prim rang, si finalizat cu putin timp in urma, clipul ilustreaza cel mai nou single al trupei: „United”.

„United” este cea mai reprezentativa piesa a trupei PhenomenOn, care in 2012 isi reafirma preferintele muzicale printr-un sound contemporan si un stil ce poate fi descris ca „alternative metal”.

In deschiderea concertului a fost invitata