window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PhenomenOn-in deschiderea concertului Linkin Park

PhenomenOn-in deschiderea concertului Linkin ParkPhenomenOn va canta in deschiderea concertul Linkin Park de la Bucuresti din 6 iunie de la Romexpo, alaturi de alte nume prestigioase ale scenei rock autohtone, Zdob si Zdub si Coma. Un recital care va cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei.

Acest recital reprezinta punctul culminant a 5 ani de activitate muzicala sustinuta a trupei, care insumeaza concerte si recitaluri in cluburi, in piete publice, dar mai ales pe scene mari romanesti si internationale alaturi de nume importante din piesajul romanesc si international. Printre acestea: Phoenix, Compact, Iris, Directia 5, Bere Gratis, Luna amara, Vita de Vie, Timpuri Noi, Zdob & Zdub, Altar, Trooper, TM Stevens (SUA), Madame Hooligan (SUA), Guthrie Govan (UK), Matthias Ia Eklund (Suedia), Jose de Castro (Spania).

Phenomenon 2012 se defineste ca o trupa de „alternative metal”, cu un sound personal si original, rezultat din preferintele si experientele muzicale ale celor 5 componenti.

Phenomenon inseamna:

Catalin Tamazlicaru- voce

Andrei Balasa- chitara

Asy Mitroi- chitara

Robert Acsintoaie- chitara bass

Alex Ursache- tobe

Prezentare

Trupa PhenomenOn este in 2012 o trupa de 5 tineri muzicieni, cu un excelent background muzical, avand la activ 5 ani de activitate muzicala intensa, sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen si doua albume de studio.

In mai 2012, PhenomenOn a lansat un videoclipul„United”. Single-ul care sta la baza clipului reflecta sound-ul actual al trupei, ce poate fi definit ca „alternative metal”.

„United” este un credo al membrilor trupei, o confirmare a drumului muzical pe care merg impreuna si reflecta cu sinceritate increderea lor in puterea muzicii si a prieteniei. Un single si un clip dedicat fanilor atat de numerosi ai trupei, care i-au sustinut de-a lungul timpului.

Lansarea clipului a avut loc pe 9 mai 2012, club Fabrica in concertul special de aniversare a celor 5 ani de activitate a grupului.

Scurta istorie

Phenomenon s-a infiintat pe 9 mai 2007 avand in componenta 5 foarte tineri muzicieni, dornici sa cante si sa experimenteze muzical pentru a-si gasi propriu stil muzical.

La 5 ani de la infiintare, dupa mici schimbari de componenta si mii de ore de muzica in sala de repetitii, in studioul de inregistrare si mai ales pe scena a numeroase cluburi, concursuri si festivaluri de prestigiu national si international, Phenomenon este o trupa perfect inchegata.

Phenomenon 2012 se defineste ca o trupa de „alternative metal”, cu un sound personal si original, rezultat din preferintele si experientele muzicale ale celor 5 componenti.

Phenomenon inseamna:

Catalin Tamazlicaru- voce

Andrei Balasa- chitara

Asy Mitroi- chitara

Robert Acsintoaie- chitara bass

Alex Ursache- tobe

De a lungul timpului, trupa PhenomenOn a avut sute de concerte sustiunute in cluburi, pe scene mari de spectacol, in pietele centrale a numeroase orase, la festivaluri, concursuri si evenimente internationale: Suedia- Malmo 2010, Belgia, Marea Britanie, Bulgaria, Grecia- Hanioti 2010, Serbia- Zagreb 2011, Republica Moldova, Croatia.

In 2011, PhenomenOn reprezinta Romania la festivalul “Imagine” din Croatia, unde sustine mai multe concerte.

Au sustinut concerte la festivalurile: Global Battle of the Bands 2009 – (Belgia, Anvers), Green Rock Fest 2010 si 2011 (Bulgaria, Ruse), Balkan Rock Zone 2010 (Bulgaria- Kyustendil), Stuffstock 2009 si 2010 (Vama Veche), Posada 2011, Callatis 2009, Another Smiling Face 2010- caritabil (Republica Moldova- Chisinau), Zilele Orasului Bucuresti- Piata Revolutiei, Cismigiu 2010 si 2011, Zilele orasului Bistrita 2009, Zilele orasului Bistrita 2011, Zilele orasului Sibiu 2010.

In 2009, Phenomenon este trupa suport pentru evenimentul Ziua Chitarelor, unde urca pe scena cu mari chitaristi ai momentului: Guthrie Govan (UK), Matthias Ia Eklund (Suedia), Jose de Castro (Spania).

De-a lungul celor 5 ani de activitate, PhenomenOn a cantat pe scene mari, alaturi de nume consacrate ale muzicii romanesti internationale: Phoenix, Compact, Iris, Directia 5, Bere Gratis, Luna amara, Vita de Vie, Timpuri Noi, Zdob & Zdub, Altar, Trooper, TM Stevens (SUA), Madame Hooligan(SUA).

Albume

2011: lansarea celui de-al doilea album, „Victim of Changes”. Albumul este inspirat de tranzitia prin care trece societatea in care traim, care a schimbat vieti, a influentat de multe ori negativ destinele celor tineri, alienandu-i si transformandu-i in victime. Un album conceptual in care fiecare piesa reflecta o stare si transmite un mesaj.

Albumul a fost promovat prin concerte in vara si in toamna lui 2011, atat in tara, cat si in afara ei (Croatia, Moldova si Bulgaria).

2010: lansarea primului album, “Inceputuri”, care cuprinde piese compuse in perioada 2008-2010.

Videoclipuri

2009: Baga Riffu’, regizor Valentin Partenie

2010: Cinderella Story

2012: United, regizor Adrian Conerth

PhenonmenOn

Impresar si booking agent: Radu Balasa,  contact@phenomenon.ro

0 747 117 962 – Orange
0 734 611 687 – Vodafone
0 761 164 419 – Cosmote

PR & Image Consultant: Meda Popea, 0729609102, popea.meda@gmail.com

www.phenomenon.ro

Fb: PhenonmenOn

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top