window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pilotul Paul Andronic alearga cu PIRELLI

Startul bun din CNVC 2010 aduce pilotului Paul Andronic si echipei Autotehnica un loc pe podiumul competitiei si un nou sponsor.

Dupa primele 4 etape ale CNVC 2010, pilotul Paul Andronic si echipa Autotehnica se situeaza pe un loc fruntas in competitie. Cu un nou look al masinii de concurs, Mitsubishi Lancer EVO 9, echipa Autotehnica se pregateste de o noua etapa, pe 2 iulie la Resita, unde Paul Andronic doreste sa reediteze rezultatele obtinute in precedentele etape desfasurate la Teliu.
Cum obiectivul lui Paul Andronic este obtinerea unui nou titlu, acesta are nevoie si de sustinere. De aceea, pe langa parteneri traditionali, la sfarsitul lunii iunie Paul Andronic a semnat contractul de sponsorizare cu Pirelli, una dintre cele mai prestigioase marci de anvelope din lume.
Incepand cu etapele de la Resita, Paul Andronic va echipa masina de competitie cu anevelopele sport speciale oferite de catre Pirelli. Parteneriatul se va desfasura pe toata durata competitiei din 2010, urmarind obtinerea celor mai bune rezultate.
Dupa semnarea contractului Paul Andronic a declarat ca: „sunt multumit de acest parteneriat, mai ales ca Pirelli reprezinta un nume important in lumea motorsportului. Dupa testele preliminare, anvelopele se comporta excelent, conferind o mai mare stabilitate si siguranta in abordarea virajelor. Impreuna cu Pirelli vom dovedi ca anul acesta putem obtine rezultatele asteptate si cu siguranta ne vom regasi pe podiumul de final.De acum incolo ne vom bate cu fiecare secunda.”
Inainte de etapele de la Resita de pe 2 si 4 iulie, pilotul Paul Andronic se claseaza pe locul 2 la grupa H si 3 la Open.

Paul Andronic
Autotehnica
www.paulandronic.ro
pr@paulandronic.ro
http://www.paulandronic.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top