window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pipera Business Tower

S+B Gruppe a dat in folosinta Pipera Business Tower, cea mai inalta cladire de birouri clasa A din zona de nord a Bucurestiului, dar si perfect echipata contra riscurilor seismice.

Pipera Business Tower este una dintre cele mai distinse si frumoase cladiri de birouri din zona de nord a Bucurestiului, situat pe Bd. Dimitrie Pompei, in imediata vecinatate a statiei de metrou Pipera. Linia arhitecturala indrazneata, combinata cu designului unic si calitatea deosebita a constructiei, fac ca Pipera Business Tower sa fie considerata o cladire landmark pentru aceasta zona business.

Tinuta sa impunatoare este atragatoare estetic, dar in acelasi timp calitatea constructiei este cea care aduce avantaj considerabil pentru utilizatorii cladirii. Prin modul in care a fost conceputa si realizata, Pipera Business Tower este una dintre cele mai bine asigurate constructii impotriva cutremurelor. Folosind o gandire strategica avansata, alaturi de experienta acumulata in proiecte de mare anvergura, la care se adauga expertiza profesionistilor in domeniul imobiliar international, dezvoltatorul austriac S+B Gruppe a construit cladirea Pipera Business Tower pentru a rezista unor riscuri seismice majore. Incepand de la faza de concept si proiect si pana la modul de construire si la alegerea materialelor utilizate, managementul constructiei a acordat cea mai mare atentie calitatii finale a cladirii.

Cladirea este una din cele mai inalte din zona de nord a capitalei, iar din acest motiv, dezvoltatorul austriac S+B Gruppe a tratat cu mare seriozitate problema sigurantei seismice a acesteia. Normele de proiectare seismica, aliniate la cele mai noi standarde europene, cu integrarea experientei ultimelor cercetari din domeniu, au fost respectate cu cea mai mare strictete. in cladirea de 13 etaje cu 13.000 mp utili de pe B-dul Dimitrie Pompei, S+B Gruppe a folosit nu mai putin de 3.200 tone de otel, investind mai mult de 3,8 milioane numai in siguranta statica, pentru a crea o structura extrem de solida, dar si costisitoare. Pentru S+B Gruppe sunt foarte importante calitatea si siguranta cladirilor, si implicit siguranta oamenilor care vor lucra in ele, de aceea consideram ca este un lucru pentru care merita sa investim spune Dl. Franz Paul Bauer, managing director si actionar.

Verificarea structurii la cladirea PBT, s-a realizat tinand seama de cele mai defavorabile ipoteze de incarcare la stari limita ultime de rezistenta si stabilitate. Pipera Business Tower este perfect echipata pentru a face fata cutremurelor de mare intensitate. De la bun inceput am gandit si construit cladirea pentru a fi destinatia sigura pentru afaceri pe termen lung. La aceasta ora, cladirea este una dintre cele mai sigure de pe piata. Pipera Business Tower este un alergator de cursa lunga pentru afaceri in siguranta., declara dl. Reinhard Schertler, S+B Gruppe managing director.

Dezvoltatorul austriac S+B Gruppe AG este singurul propietar al Pipera Business Tower. Constructia imobilului Pipera Business Tower a fost finalizata in 2009, investitia ajungand la circa 25 milioane de euro. Cladirea PBT are 13 300 mp utili si un nivel de inaltime de 13 etaje

Pipera Business Tower
Comunicat de presa

Bucuresti, 16 04 2010

Andreea Muresan 0264591500
andreea@adveritas.ro
http://www.adveritas.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top