window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pizza Hut sustine tinerii, studentii si initiativele acestora

Pizza Hut sustine tinerii, studentii si initiativele acestora, iar in perioada 22-24 aprilie se implica activ ca partener in organizarea Congresului National al Studentilor la Comunicare, editia 2010.

Organizat de PRIME Romania, filiala romana a Asociatiei Europene a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, Congresul National al Studentilor la Comunicare din acest an se afla la editia cu numarul sapte.

In cadrul evenimentului, studentii au primit materiale de informare prin intermediul carora au putut afla despre posibilitatile de angajare pe care Pizza Hut le ofera si despre politicile de sustinere a tinerilor si studentilor pe care compania le implementeaza.

Si cum pofta de comunicare vine mult mai usor savurand o felie de pizza delicioasa, Pizza Hut nu putea lipsi de la o astfel de manifestare, oferind o masa gustoasa celor aproximativ 300 de participanti la eveniment.

Pizza Hut nu se afla la prima participare de acest gen la un eveniment dedicat studentilor, compania participand in martie 2010 la cea de-a treia editie a BizCamp, eveniment dedicat dezvoltarii profesionale a tinerilor.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut a intrat pe piata din Romania sub sistem de franciza, acordata in 1994 companiei SC American Restaurant System SA si opereaza in prezent prin intermediul a 13 locatii.

Claudiu Stefan
telefon: 0723.245.245
claudiu.stefan@onmedia.ro

2013-12-02T19:01:52+02:0022 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top