window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Planorama porneste din nou

Euro Habitat a semnat actul aditional care asigura finantarea necesara pentru reluarea lucrarilor in proiectul Planorama

Proiectul rezidential Planorama, localizat in cartierul Colentina pe strada Doamna Ghica, se indreapta spre finalizarea primului bloc din ansamblu si predarea apartamentor catre cumparatori. Planul conceput si implementat de BSR, inceput in noiembrie 2009, s-a dovedit a fi solutia efectiva pentru continuarea Planorama.

Desi reluarea proiectului a fost privita cu scepticism si cu toate greutatile ivite pe parcurs, BSR, noul manager de proiect, a reusit pana acum sa aduca proiectul pe un drum de fesabilitate.
Resursele financiare necesare reinceperii lucrarilor sunt asigurate ca urmare a semnarii actului aditional cu banca finantatoare. Conform planului de desfasurare a proiectului, suma va fi pusa la dispozitia dezvoltatorului in termen de cateva luni, in aceasta perioada Investitorul urmand sa cofinanteze proiectul din surse proprii.

Proiectul este format din 4 cladiri, primele 2 fiind deja in stadii avansate de finalizare. Primul turn, T3, a fost deja conectat la electricitate si s-au semnat contracte cu o serie de subcontractori pentru terminarea lucrarilor si predarea apartamentelor.

In aceste saptamani se desfasoara licitatia pentru a alege contractorul pentru finalizarea celui de-al doilea turn, T4.
Predarea apartamentelor din T3 este prevazuta sa inceapa la sfarsitul lunii Mai a acestui an si se va finaliza la sfarsitul lunii Iulie.

„BSR s-a implicat in proiectul Planorama si face toate demersurile posibile pentru a finaliza acest proiect. Lucram impreuna cu clientii proiectului si am reusit in mare masura, desi este dificil, sa le castigam sustinerea si implicarea in planul de finalizare a acestui proiect.Colaborarea cu clientii ramine si in continuare conditia esentiala pentru finalizarea proiectului cu succes.Planificam inceperea livrarilor pentru a le preda clientilor nostri apartamentele contractate” (David Silbestein- Project Manager desemnat de BSR pentru Planorama).

Istoric

La sfarsitul anului 2009, BSR a fost ales si acceptat drept noul manager de proiect pentru Planorama, cu scopul precis de a identifica modalitatea in care dezvoltatorul poate finaliza proiectul inceput. Solutia propusa a inclus o cooperare intre investitor, banca finantatoare si clienti prin renuntarea din partea acestora din urma la penalitati si acceptarea noilor termene de livrare.

DMI
office@dmi.ro
http://www.dmi.ro

2014-01-29T14:03:37+02:0006 mai 2010|Categories: arhitectura / design / imobiliare, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top