window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PMB – COMUNICAT DE PRESA

La initiativa Primarului General, Sorin Oprescu, astazi, la Arena Nationala, a fost  constituit Comitetului de sprijin pentru echipa de handbal Oltchim Ramnicu Valcea.

Alaturi de Primarul General, la eveniment au participat presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, conducerea CS Oltchim, presedinta Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, Carmen Tocala, primarul orasului Rm. Valcea, Emilian Francu, dar si mari personalitati ale sportului romanesc.

In cadrul evenimentului, Primarul Capitalei a declarat ca formaţia campioană a României are nevoie de un buget de două milioane de euro pentru acest sezon, iar constituirea Comitetului de Sprijin reprezinta un apel de solidaritate si mandrie nationala:
„Dorim să oferim o sansa echipei etalon a handbalului romanesc, Oltchim Ramnicu Valcea. Incercam sa redam  astfel oamenilor mandria ca suntem romani, pentru ca actiunea aceasta nu este pentru Bucuresti sau pentru Ramnicu Valcea, ci este un efort pentru Romania si pentru imaginea ei. Comitetul de sprijin pe care il constituim astazi va fi deschis pentru oricine are bune-intentii si doreste sa ni se alature. Initiativa ne apartine, dar sper sa parcurgem drumul acesta impreuna: sa fim alaturi de campioana noastra!  Primaria Municipiului Bucuresti si Consiliul General au facut deja primul gest de sustinere: 200.000 de euro. Insa Oltchim are nevoie de un buget de aproximativ două milioane de euro ca să funcţioneze din septembrie 2012 până în iunie 2013 şi să se rezolve anumite restanţe, care sunt însă mici. Sunt şanse să strângem aceşti bani.Este un apel de solidaritate si mandrie.”

La randul sau, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu,i-a multumit Primarului General pentru acest demers si a  declarat ca:
” Echipa de handbal Oltchim este un brand national. Ambitia noastra este sa facem toate eforturile sa urcam pe podium. Multumim Primarului General pentru initiativa aceasta, pentru ca a face sport de performanta trebuie sa investesti, iar daca cei ce ni se vor alatura vor intelege lucrul acesta este foarte bine.”

La evenimentul de la Arena Nationala au mai participat  antrenorul lotului national feminin de gimnastica Octavian Bellu, directorul tehnic al loturilor nationale de fotbal juniori, Miodrag Belodedici, fostul cosmonaut Dumitru Prunariu, directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan, presedintele de onoare al FR Atletism, Iolanda Balas-Soter, oficialii Oltchim, Petre Berbecaru si Andrei Luca, precum si handbalistele Oana Manea si Iulia Curea.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top