window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

”POD PESTE APE TULBURI”

Si pentru mine conteaza! Fii bun si doneaza! Nu fi nepasator!
– Campanie initiata de Fundatia The Mark Twain International School –

In ultima perioada, judetele din Moldova au fost grav lovite de inundatii, mii de romani fiind nevoiti sa isi lase in urma casele si bunurile agonisite si sa fuga din calea apelor pentru a-si putea salva vietile.
Nimeni nu poate si nu trebuie sa ramana indiferent in fata unei asemenea calamitati.

De aceea, Mark Twain International School doreste sa se implice activ si sa sprijine familiile sinistratilor din zonele afectate. Impreuna putem ajuta aceste familii sa treaca peste aceste momente grele.
Facem astfel un apel catre intreaga populatie sa se alature scolii noastre in aceasta campanie, prin oferirea unui ajutor cat de mic pentru acesti copii care au fost loviti atat de crunt de furia apelor.

Mark Twain International School va pune, de asemenea, la dispozitia copiilor din zonele inundate, 2 saptamani de liniste in Tabara Mark Twain International School de la Costinesti, pe perioada verii, pentru ca acestia sa uite, pentru o perioada, de grijile pe care le au parintii lor in aceste momente.

Ne bazam pe sprijinul tuturor pentru succesul acestei actiuni de responsabilitate sociala. Este momentul sa fim solidari si sa ajutam asa cum putem familiile sinistrate.

Donatiile pot consta in: numerar, bunuri materiale si jucarii. Donatiile materiale se pot aduce la Centrul de donatii din Strada Erou Iancu Nicolae nr 25, Voluntari – Ilfov, iar cele in bani, la casieria Fundatiei The Mark Twain International School, la aceeasi adresa.

Comitetul de campanie este format din:
– Eleva Alexandra Anton (Presedinte), telefon: 0735 000 175
– Eleva Ana Amza (Vicepresedinte), telefon: 0735 000 170
– Profesor Coordonator: Melania Stefanescu, telefon: 0735 000 169
– School Marketing & PR Manager: Mihaela Bachmann, telefon: 0735 000 160

E-mail: poduri_pt_moldova@marktwainschool.ro
Data de desfasurare a campaniei: 05 – 16.07.2010

Mihaela Bachmann Iliescu, School Marketing & PR Manager;
mihaela.bachmann@marktwainschool.ro
http://www.marktwainschool.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top