Potenteaza gustul preparatelor tale cu ajutorul condimentelor FuchsDe secole, condimentele sunt utilizate atat pentru a potenta gustul mancarurilor, dar si pentru proprietatile medicinale ale acestora. Studii realizate recent au demonstrat ca mirodeniile au proprietati antioxidante si terapeutice ajutand astfel organismul uman sa inhibe dezvoltarea bolilor degenerative.

Daca vrei sa afli ce condiment se potriveste cel mai bine meniului tau zilnic sau felului de mancare preferat, vino in perioada 27 septembrie – 26 octombrie in principalele retele de hypermarket din  tara si promoterii Grup Sapte te vor ajuta sa alegi cel mai bun condiment Fuchs.

Pe langa oferta de mirodenii simple (piper, boia de ardei, scortisoara, chilli etc), Fuchs a creat game speciale de condimente, potrivite fiecarui sezon. In aceasta iarna, incearca amestecul de condimente pentru vin fiert, muraturi,  carne de porc, carne de pui, peste, carne la gratar si friptura. Daca vrei sa oferi preparatelor tale o savoare speciala, mizeaza pe mixurile de condimente pentru sarmale, chiftele sau carnati.

Fuchs este cel mai mare furnizor de condimente din Europa, iar la nivel mondial ocupa locul al doilea in topul celor mai mari specialisti in domeniul condimentelor.  In Romania, Fuchs a intrat pe piata in anul 2001 si are in portofoliu o gama de peste 200 de produse.

Grup Sapte este o agentie de comunicare integrata de BTL, cu experienta de 14 ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii integrate de sales support, shopper marketing si events marketing. Printre clientii cu care Grup Sapte lucreaza in prezent se numara Beiersdorf, Agricola, Mondelez, Unilever, BIC, Alexandrion Group Romania.

www.grupsapte.ro

www.facebook.com/grupsapte