PRIME Romania deschide anul 2018 cu un eveniment nou. Revista PR Forward se lanseaza pe 15 ianuarie, la ora 17:00, la Carturești Verona (str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15) si te invita sa descoperi printre rubricile revistei ce inseamna sa tii pasul cu viteza schimbarii.

 De-a lungul numerelor anterioare am descoperit in fiecare an povesti si secrete din agenții, iar noul numar te invita sa vezi ce înseamna Comunicare la viteza 9.0 si cum viteza tehnologiei influnteaza lumea Comunicarii. De la domenii total diferite, vei afla cum invitatii nostri au dat „update” si s-au orientat spre PR sau Publicitate, de la cinematografie, muzică sau fashion.

Aflam mai multe de la…

Revista se deschide traditional cu rubrica PR Portrait, unde o avem invitata pe Oana Andreea Logigan, PR Director @MSLGROUP The Practice. Cu multa experienta in domeniu, Oana o sa ne dezvaluie mai multe secrete din spatele campaniilor de succes.

Aflam primii pasi spre un job intr-o agentie de la Andreea Apostoliu, Junnior Planner @Geometry Global Bucharest.

De la Epilog la melodii in limba engleză ale trupei VAMA, descoperim cum e să fii Managerul unor muzicieni consacrati alaturi de Carina Sava.

Lights, camera, action! Andreea Balaban vine si ne povestește mai multe despre de fashion si beauty vlogging.

Student din Provincie le-a unit, iar acum Ioana Cozma și Adina Antonie vin sa ne povesteasca despre cum ideile mici sau proiectele din facultate pot deveni mari.

Cum participi?

Pentru inscrieri, trimite-ne un mail la prfwd@primeromania.ro, pana pe 14 ianuarie, ora 23:59, cu numele si numărul de telefon.

Te asteptam luni, 15 ianuarie, incepand cu ora 17:00, la Carturesti Verona (str. Pictor Arthur Verona, nr. 13-15).

PR Forward este sustinuta de partenerii: Cărturești Verona, TipoMedia, Curtea Veche Publishing, Popsockets România, The Cage Escape Room, Tazza d’oro si de partenerii media: IQads, Smark, The Institute, IQool, PR Wave, CTRL-D, Iubesc Studentia, Going Out, Stiri ONG, Advertising 4U.

Revista PR Forward este este o revista online realizata de studenti pentru cei pasionati de Comunicare si Relatii Publice. Reuneste interviuri cu specialisti in PR, Advertising sau Comunicare, influenceri online (bloggeri, vloggeri etc.) si articole proprii axate pe studii de caz ale unor campanii reusite, noutati in domeniu si nu numai.

PRIME Romania este singura asociatie studentească de Relatii Publice si Comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipă unita si 21 de ani de evenimente pentru studentii pasionati de comunicare.

Site-ul oficial PR Forward: http://prfwd.primeromania.ro/

Site-ul oficial PRIME România: http://primeromania.ro/

Pagina oficiala de Facebook PRIME România : https://www.facebook.com/PRIMERomania