window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

PR Pub anunta noua colectie de bijuterii de autor: Terre by Anca Popea

PR Pub anunta noua colectie de bijuterii de autor Terre by Anca PopeaNoua colectie de bijuterii Terre by Anca Popea propune piese inspirate de culorile pamantului in plina vara, in diferite locuri ale lumii: intinderea campurilor de lavanda si irisi salbatici, patina stancilor batute de soare si vant, valurile involburate ale marilor si bogatia livezilor de pruni.

O calatorie stilistica inspirata de Provence si Toscana, de insulele Greciei si de Transilvania. Un periplu cultural care face apel la memorie, o inclinare in fata artei lui Van Gogh, Cezanne si Matisse, care au celebrat vara eterna.

Colectia Terre by Anca Popea propune cercei si coliere realizate din decupaje fruste in material, imblanzite de spirale si margele multicolore, la care se adauga efecte discrete, dar neasteptate, de arama si bronz.

O colectie pentru femei indragostite de opulenta si lancezeala zilelor de vara. Ca si celelalte colectii ale designerului, Terre by Anca Popea cuprinde integral piese unicat.

Noua colectie poate fi vizionata aici:

Colectia de bijuterii Terre by Anca Popea propune piese inspirate de culorile pamantului in plina vara, in diferite…

Posted by Sfera Jewelry Design by Anca on 15 Iulie 2012

Terre by Anca Popea este cea de-a unsprezecea colectie lansata de designerul Anca Popea in cei 3 ani dedicati bijuteriei de autor si se adauga colectiilor One, Rock, Shine, Summer Spirit, Fosforescenta, Grafisme, Abstract Soul, Butterfly Effect, 70Black si Candies & Flowers. Colectiile designerului se adreseaza

Pagina de Fb: Sfera Jewelry Design by Anca Popea

Web: http://sferadesignromania1.blogspot.ro/

Pentru mai multe detalii, PR Pub- a brand of Sfera Communication, Meda Popea- PR Consultant, popea.meda@gmail.com, 0729609102.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top