window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pregăteşte-te pentru luna iubirii, dăruieşte cutia dragostei de la NIVEA

cutia dragostei de la NIVEA - NIVEA Creme - Te iubescDragostea este însăşi mai frumoasă atunci când este împărtăşită. În fiecare an, în luna februarie toţi sărbătorim iubirea, fie că o facem de Dragobete sau pe 14 februarie – ziua Sfântului Valentin, oferindu-le celor dragi semne ale afecţiunii şi dragostei noastre. Începând de la flori şi până la scrisori de dragoste sau o cină romantică la lumina lumânărilor, modalităţile de a-ţi manifesta sentimentele îmbracă forme variate.

Anul acesta, NIVEA te ajută să transformi luna iubirii într-una şi mai romantică:  NIVEA a produs o ediţie limitată a cunoscutei NIVEA Creme, special pentru luna îndrăgostiţilor. Alege să îţi comunici sentimentele cu unul dintre mesagerii dragostei pe care NIVEA i-a pregătit pentru tine – cremele NIVEA Creme Share Love. Cutia specială reprezintă un cadou plin de tandreţe şi dragoste, fiind decorată cu inimioare şi simboluri ornamentale perfecte pentru fiecare cuplu în parte. Siluetele însoţite de flori în culori vii, steluţe sau inimoare în zbor transmit mesaje din partea celui care dăruieşte cadoul precum „Te plac!”, „Visez alături de tine!” şi „Te iubesc!”. Fiecare dintre aceste motive decorează o cutie NIVEA Creme şi fiecare constituie o amintire de neuitat.

Ofera un recipient al dragostei cu NIVEA
Cu o istorie de 100 de ani, cutia albastră NIVEA a însemnat întotdeauna mai mult decât un simplu recipient din aluminiu. Mulţi o pastrează şi îi gasesc noi întrebuinţări chiar şi după ce au terminat crema albă ca zăpada care le-a îngrijit pielea, oferindu-i hidratarea necesară. Cutia NIVEA Creme a născut multe idei şi închide în ea nenumărate amintiri, de la crema aplicată cu gingăşie pe piele în anii copilăriei până la un strat mai gros aplicat în adolescenţă în iernile geroase. Sau, de ce nu, amintiri mai proaspete precum ziua în care ai pus mici puncte de cremă albă pe faţa persoanei iubite şi apoi i-ai masat-o, într-un gest de nemărginită dragoste.

Crema de îngrijire numărul 1 în lume oferă pielii hidratare fără egal şi toate ingredientele pentru a o menţine plină de prospeţime şi delicateţe. Pe parcursul ultimului secol, NIVEA Creme s-a metamorfozat într-un simbol al dragostei şi al afecţiunii. În plus, s-a îmbogăţit şi cu senzaţia de confort pe care o transmite: NIVEA Creme îi face pe oamenii din întreaga lume să trăiască ceva familiar, să se simtă ca acasă, indiferent unde se află. NIVEA, cel mai mare brand mondial în îngrijirea pielii reprezintă simbolul empatiei şi al încrederii. În momentul în care deschizi cutia, aroma inconfundabilă de lăcrămioare îţi reaminteşte de clipele plăcute, iar conţinutul este şi el o adevărată desfătare pentru piele; NIVEA Creme susţine funcţia de barieră protectoare a pielii, are o textură specială care formează o peliculă protectoare atunci când este aplicată, iar lipidele naturale pe care le conţine întăresc sistemele naturale de protecţie ale pielii.

În luna februarie adaugă încă o amintire minunată la colecţia ta, oferindu-le celor dragi una dintre cutiile din ediţia limitată NIVEA Creme Share Love. Cu cât îi facem mai fericiţi pe cei din jurul nostru, cu atât mai multă bucurie vom avea şi noi.

NIVEA Creme Share Love
NIVEA Creme „Te plac!”, preţ: 6,90 RON (75ml)
NIVEA Creme „Visez alături de tine!”, preţ: 6,90 RON (75ml)
NIVEA Creme „Te iubesc!”, preţ: 6,90 RON (75ml)

Istorie

Valentine’s Day
Ziua de 14 februarie a anului 269 nu a fost deloc una romantică pentru Valentin, un preot din Ternia, care a fost executat la ordinul împăratului Claudius al II-lea pentru vina de a fi oficiat căsătorii după ceremonial creştin, deşi persoanelor respective (soldaţi, de exemplu) le era interzis să se căsătorească conform decretelor imperiale. Se povesteşte că, după ceremonie, cuplurile căsătorite obişnuiau să-i ofere în dar flori culese din grădinile lor. Valentin a fost ulterior declarat martir al bisericii şi sanctificat. în epoca modernă, în ziua morţii lui Valentin cuplurile îşi celebrează dragostea.

Dragobete
Pe 24 februarie, îmbrăcaţi de sărbătoare, fetele şi flăcăii se întâlneau în faţa bisericii ci plecau să caute prin păduri şi lunci, flori de primăvară. Dacă se găseau şi fragi infloriţi, aceştia erau adunaţi în buchete şi se puneau ulterior în lăutoarea fetelor, timp în care se rosteau cuvintele: „Flori de fragă/ Din luna lui Faur/ La toată lumea sa fiu dragă/ Urâciunile să le desparţi”. Pe dealurile din sat se aprindeau focuri, iar în jurul lor stăteau de vorbă fetele şi băieţii. La ora prânzului, fetele se întorceau în sat alergând, obicei numit zburătorit, urmărite de câte un băiat căruia îi căzuseră dragi. Dacă băiatul era iute de picior şi o ajungea, iar fata îl plăcea, îl săruta în văzul tuturor. De aici provine expresia Dragobetele sărută fetele! Sărutul acesta semnifica logodna celor doi pentru un an, sau chiar pentru mai mult, Dragobetele fiind un prilej pentru a-şi afişa dragostea în faţa comunităţii.
(http://ro.wikipedia.org/wiki/Dragobete)

2014-08-25T14:29:07+03:0025 ianuarie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top