Prelungirea termenului de cumpărare a dosarului de prezentare privind procesul de privatizare al C.N. Poșta Română!

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, Stiri de BUSINESS/Prelungirea termenului de cumpărare a dosarului de prezentare privind procesul de privatizare al C.N. Poșta Română!
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Dosarul de prezentare privind procesul de privatizare al C.N. Posta Romana S.A. va putea fi achizitionat până pe data de 28 mai 2013

27 martie 2013 – Fondul Monetar Internațional (FMI) și-a dat acordul cu privire la prelungirea termenului de cumpărare al dosarului de prezentare privind procesul de privatizare al Poștei Române de către potențialii investitori până pe 28 mai 2013.. Această decizie a venit ca urmare a solicitărilor transmise de administrațiile poștale și fondurile de investiții interesate să evalueze în detaliu oportunitatea investițională și potențialul de creștere al companiei.  Data limita initiala pentru achizitionarea dosarului de prezentare a fost 11 aprilie 2013, de la sediul Ministerului pentru Societatea Informationala (MSI). In contextul nevoii de a raspunde pozitiv solicitarilor potentialilor investitori, termenul final al privatizarii ar putea fi decalat cu o luna.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Privatizarea Postei Romane a suscitat un interes semnificativ atat in randul administratiilor postale europene, cat si in randul fondurilor de investitii si bancilor, cu linii specializate in zona serviciilor postale si de telecomunicatii. Consultantul de tranzactie, KPMG, a initiat contacte cu investitori si a fost solicitat pentru a furniza informatii de catre potentialii investitori, privitoare la procesul de privatizare si la criteriile de calificare pentru angrenarea in procesul de privatizare.

In stadiul actual al desfasurarii procesului, pentru a maximiza potentialul comercial al tranzactiei, numele investitorilor si stadiul discutiilor pe care le avem cu acestia vor ramane confidentiale. Odata cu parcurgerea stadiilor ulterioare ale privatizarii, putem face cunoscute aceste informatii si publicului larg. Etapele care urmeaza sa se desfasoare în cadrul procesului de privatizare includ evaluarea si analiza potentialilor investitori, faza de negociere si selectie si deschiderea ofertelor, in trimestrul al doilea a al acestui an.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top