Din iunie 2022 Cartoon Network a continuat să difuzeze sezoanele curente din serialul „Craig și Dumbrava” pentru a ne readuce aminte incursiunea lui Craig, J.P ȘI Kelsey în Dumbrava Magică, precum și pentru a ne deschide orizontul către noi aventuri, noi personaje și noi călătorii.

Premiera sezonului patru al animației a avut loc pe 25 iulie, iar noile episoade sunt difuzate de luni până vineri, de la ora 11:25.

Prietenii din orașul Herkleton vor găsi o cale de a se distra în orice împrejurări! Flerul lor în a explora îi ajută să descopere noi ținuturi ascunse, cum ar fi Cealaltă Parte Magică a Pârâului. Cei trei aventurieri sunt deseori însoțiți de sora mai mică a lui Craig, Jessica, de sora mai mare a lui J.P., Laura și de Mortimor: pasărea lui Kelsey, care rătăcește pe capul ei.

În premiera sezonului patru personajele își vor folosi creativitatea, entuziasmul și curiozitatea specifică celor mici pentru a explora noi meleaguri în oraș și în pădurea de lângă Pârâu. Regina Canalelor – alias Eileen – va reveni pe ecran, în rolul de campioană la înot. Craig va accepta să o ajute în misterioasa aventură și se va preface că este membru în echipa de înot. Acesta nu este singurul mediu nou pentru protagoniștii simpaticei animații: ei vor decide, de asemenea, să participe la un concurs culinar. Premiul cel mare va consta într-un cub mic, o bucățică dintr-un cub Rubik mai mare care, atunci când este pliat, se transformă în harta magică a unei comori ascunse! În plus, Craig va încerca să scape de modul în care este poreclit, Cadetul strălucitor îi va da o mână de ajutor la teme, iar Spărgătorul de Biserici îl va provoca pe băiat la duel. 

Premiera noilor episoade ale sezonului 4 „Craig și Dumbrava”, luni, 25 iulie, de la ora 11:25 pe Cartoon Network.

Difuzat de luni până vineri, de la ora 11:25,  pe Cartoon Network. 

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărită în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).