PREMIERA Frumoasa din Padurea Adormita la OPERA COMICA PENTRU COPII!

Acasa/arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA, social/PREMIERA Frumoasa din Padurea Adormita la OPERA COMICA PENTRU COPII!

Nu există copilărie care să nu se fi bucurat de frumuseţea poveştilor nemuritoare şi, printre acestea, de celebrul basm al Frumoasei din Pădurea Adormită, trezite din vraja malefică a ursitoarei rele de sărutul unui prinţ. Aşternută pe hârtie de marele scriitor francez Charles Perrault şi preluată ulterior şi de Fraţii Grimm, povestea care a fost dăruită în numeroase forme publicului de toate vârstele, de la mult îndrăgitul desen animat al lui Walt Disney, la filmele artistice diverse sau la baletul lui Ceaikovski, va prinde viaţă pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII.

Frumoasa din Padurea Adormita la OPERA COMICA PENTRU COPIILuni, 1 aprilie, ora 11.00, teatrul bucureştean îi va aştepta pe micii şi marii spectatori la premiera extraordinară a baletului FRUMOASA DIN PĂDUREA ADORMITĂ, în regia şi coregrafia lui MIHAI BABUŞKA, coregraf şi balerin cu o bogată carieră în ţară şi străinătate. Şi dacă nu veţi reuşi să ajungeţi chiar la premieră, vă veţi reîntâlni cu ocazia de a vedea noua producţie a OPEREI COMICE PENTRU COPII zilnic între 1 şi 5 aprilie şi în restul zilelor de luni şi de marţi ale lunii aprilie (mai puţin 8 şi 9 aprilie), de la orele 11.00 şi 13.00.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

După ce a semnat regia şi coregrafia sau adaptarea coregrafică pentru mai multe titluri celebre de balet clasic, în seria poveştilor înscriindu-se şi „Cenuşăreasa”, Mihai Babuşka concepe pentru prima oară în cariera sa coregrafia şi regia spectacolului „Frumoasa din Pădurea Adormită”. Mihai Babuşka porneşte de la coregrafia clasică a mult îndrăgitului spectacol de balet, dar întreaga producţie de pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII este restrânsă ca timp şi adaptată receptării micilor spectactori.

Libretul (povestea spectacolului) este o inedită şi reuşită combinaţie între basmul tradiţional, baletul clasic şi filmul de desene animate al lui Disney, iar coloana sonoră este asigurata de Alexandru Istrate, care a creat un colaj atractiv între muzica marelui Ceaikovski şi banda sonoră a filmului de animaţie.

Îi veţi aplauda pe talentaţii balerini ai OPEREI COMICE PENTRU COPII, ansamblul fiind recent distins cu premiul de popularitate acordat de Forumul Muzical Român şi cu premii speciale în turneul din India şi Sri Lanka (decembrie 2012). Din distribuţia noii producţii vor face parte: Alice Birjovanu, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă, Cristina Babalac, Andy Ardeleanu, Robert Ştefu, Daniel Manea, Mihai Pricope, Andrei Dogaru, Ionuţ Birjovanu, Octavian Iuga.

Decorurile   şi  costumele  sunt create de VIORICA  PETROVICI, nominalizată în anul 2012 la premiile César, pentru filmul „La source des femmes”, în regia lui Radu Mihăileanu. Asistent maestru de balet este Cătălin Caracaş, solist şi maestru de balet al Operei Naţionale Bucureşti.

 

Pentru mai multe detalii despre producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

Pentru rezervarea biletelor la spectacolele noastre, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top