Creative Business Management organizeaza, in perioada 26 – 27 ianuarie, prima editie a cursului de event planning in Chisinau. Cursul se adreseaza celor care vor sa invete care sunt pasii necesari pentru realizarea unui eveniment de succes, fie ca doresc sa isi inceapa o cariera in event management, vor sa isi dezvolte propria afacere in domeniu sau au nevoie sa organizeze evenimente pentru compania in care activeaza. Trainerul cursului este Bianca Preda, specialist in PR si organizare de evenimente, cu o experienta de peste 10 ani.

Cursul se afla la cea de-a 44-a editie organizata in cei 6 ani de la lansarea sa pe piata din Romania, dar este pentru prima data organizat in Chisinau. Peste 500 de participanti au urmat cursul de Planificarea si Organizarea Evenimentelor pana acum, multi dintre ei deruland deja activitate in domeniu.

Ce inveti la cursul de organizator de evenimente din Chisinau?

Participantii la curs vor invata ABC-ul meseriei de organizator de evenimente cu ajutorul unor instructiuni usor de urmarit si prin exemple din activitatea practica a trainerului. Avantajul cursului este ca, fiind predat de catre un lector care activeaza in acest domeniu, este foarte adaptat noutatilor si tendintelor pietei. Bianca Preda vine cu exemple foarte usor de inteles din experientele sale de event planner cu firme din Romania.

Cursul este structurat pe parcursul a doua zile. In prima zi, participantii invata despre tipurile de evenimente, cum sunt ele structurate si ce presupune pregatirea unui eveniment. “De multe ori incepatorii in domeniu nu isi dau seama de importanta pregatirii unui eveniment, fapt care duce la foarte multe greseli in timpul desfasurararii lui. La curs invatam sa pregatim, sa anticipam si sa limitam situatiile de risc ale unui eveniment. Cateodata, planificarea unui eveniment dureaza cateva luni, in timp ce desfasurarea efectiva se intinde pe o zi sau doua. De aceea, notiunile predate in prima zi de curs se axeaza foarte mult pe strategie, pregatire si concept“ spune Bianca Preda, trainerul Creative Business Management.  In a doua parte a zilei, participantii afla despre modalitatile de planificare si selectare a activitatilor si primesc recomandari despre selectarea si dimensionarea echipei de proiect.

In a doua zi de curs Bianca Preda preda bugetarea evenimentelor si modalitati de finantare a accestora. Participantii afla despre cum se realizeaza un buget in cele mai mici detalii, in functie de activitatile proiectului. In a doua parte a zilei cursantii invata sa promoveze evenimentul prin mijloace specifice publicului caruia te adresezi.

Cat costa?

Costul unui curs este de 130 de euro  si include toate costurile de participare, fara taxe de participare suplimentare.

Cum ma incriu?

Te poti inscrie accesand pagina cursului (curs-organizare-evenimente-chisinau) sau poti cere informatii suplimentare la numerele de telefon +40743.183.353 si prin email la cursuri@cbmanagement.ro.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa