window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Premiera in industria alimentara: DOBROGEA – BENECOL painea care scade colesterolul / Bucuresti / 2 iunie 2010

Dobrogea Grup-Constanta, unul din cei mai importanti producatori din domeniul morarit-panificatie din Romania, in parteneriat cu Raisio Finlanda, va lansa pe piata, saptamana viitoare, DOBROGEA-BENECOL, o paine de secara cu rol dovedit in reducerea colesterolului sanguin.

Bolile cardiovasculare reprezinta cea mai frecventa cauza a morbiditatii si mortalitatii in lume, fiind in stransa legatura cu nivelul colesterolului seric. De aceea, specialistii in nutritie, impreuna cu producatorii de alimente din intreaga lume cauta mereu solutii pentru crearea unor produse sanatoase. Painea Dobrogea-Benecol, produsa de Dobrogea Grup din faina integrala de secara cu esteri de stanoli din plante, are efect dovedit in scaderea colesterolului. Produsul este recomandat de medici persoanelor care au colesterolul marit, precum si celor care vor sa previna aceasta problema de sanatate. De asemenea, painea Dobrogea-Benecol este recomandata celor care doresc sa adopte o dieta sanatoasa.
Lansarea oficiala a painii Dobrogea-Benecol va avea loc in data de 2 iunie a.c., in aula Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, la ora 19:00.
La eveniment si-au anuntat participarea peste 70 de specialisti de renume din domeniul medical si al cercetarii alimentare, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Ministerului Agriculturii, ai Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (ROMPAN), precum si membri ai asociatiilor de pacienti cu afectiuni cardiologice si diabetologice. La manifestare va fi prezent si inventatorul Benecol, Ingmar Wester, directorul Departamentului de cercetare-dezvoltare al Raisio LTD. Finlanda, care va prezenta rezultatele celor mai recente studii clinice in domeniu.
Presedintele Dobrogea Grup, dr. ing. FOTINI TEODORESCU, a declarat: „Dobrogea Grup are o filozofie de companie orientata catre alimente sanatoase cu rol in imbunatatirea starii de sanatate a organismului. Lansam, pe data de 2 iunie, in parteneriat cu prestigioasa companie Raisio din Finlanda, painea Dobrogea-Benecol, prima paine functionala care scade colesterolul, iar pe viitor avem ca obiectiv dezvoltarea de noi produse. Acestea sunt fabricate in unitati de productie dotate cu tehnologii si echipamente moderne, la nivelul celor mai exigente standarde europene de calitate si siguranta din domeniul industriei alimentare.”
Lansarea produsului Dobrogea-Benecol este un eveniment organizat de Sanatatea Media Group, sub Inaltul Patronaj al Federatiei Europene a Academiilor de Stiinte Medicale, precum si al Academiei de Stiinte Medicale din Romania.

PR si Comunicare
Valentina Moraru
PR Executive
Mobil: 0733.011.107
E-mail: pr@sanatateamediagroup.ro
pr@sanatateamediagroup.ro
http://www.sanatateatv.ro

2014-01-29T14:37:10+02:0026 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|Tags: , , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top