window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Premiera in Romania de la Hubert Burda Media

Revistele Burda Romania vor fi publicate pe iPhone. Trustul international de presa Hubert Burda Romania anunta inceperea publicarii revistelor sale pentru iPhone. Este pentru prima data in Romania cand un publisher, pana acum exclusiv offline, isi va publica o parte din reviste, integral si pe telefonul mobil.

Utilizatorii de iPhone din intreaga lume vor avea acces, incepand cu luna august, la continutul editorial oferit de Burda Romania. Prima revista publicata va fi cea editata sub brandul Ioana Secretele Bucatariei ”Ciorbe si mancaruri traditionale romanesti”. Este vorba de o colectie originala de retete traditionale romanesti, trimise de cititorii nostri, retete ce au fost gatite, probate si fotografiate in bucataria practica.

”Oare ce poate fi mai bun decat o mancare aburinda ce miroase a tot ce a avut mai bun copilaria? Am ales cele mai apetisante retete romanesti pentru ca gatitul sa devina o adevarata incantare si o desfatare culinara pentru mesenii ce vor imparti cu dumneavoastra bucatele. Supe si ciorbe revigorante, tocanite cu de toate, fripturi ademenitoare, rulade cu miez imbietor si multe alte preparate culese din toate colturile tarii va invita sa le incercati degraba!” Redactia Secretele Bucatariei

Aplicatia ce permite accesarea primei reviste publicata pentru iPhone este diponibila in toata lumea. Romanii plecati din tara, romanii care traiesc sau muncesc departe de locurile dragi vor avea acum la indemana cea mai simpla modalitate de a-si pregati bucatele de la mama de acasa prin accesarea celor mai delicioase retete traditionale romanesti. Retetele mancarurilor insotite de sfaturile utile, de secretele din bucatarie, de timpul de preparare si timpul de coacere, de fotografiile si modalitatile de prezentare ale acestora, sunt acum integral disponibile pe aplicatia dezvoltata pentru iPhone.

Aplicatia este oferita in parteneriat cu Vodafone Romania, si costa 79 eurocenti in Europa si 99 centi in Statele Unite (TVA inclus).

Disponibila acum in magazinele iTunes din intreaga lume, aplicatia poate fi cumparata la aceasta adresa: http://itunes.apple.com/ro/app/id384422497

Istoria companiei BURDA are deja peste 100 de ani. Inceputa atunci ca o afacere de familie specializata pe tiparituri, Hubert Burda Media a ajuns sa fie o companie de top europeana, prezenta in mai multe domenii, de la editare de publicatii de succes, pana la productii radio si tv, webhosting, marketing direct.
Pe plan national, Burda Romania este prezenta pe piata din 1999, tiparind acum peste 19 reviste periodice, care acopera o larga arie de interes, de la reviste pentru femei si pentru copii, pana la reviste pentru amenajari sau reviste culinare.
Cumulat, numarul romanilor care citesc lunar publicatiile editate de Burda Romania ajunge la aproape 5 milioane de cititori. Asta inseamna simplu ca unul din 4 romani citeste in fiecare luna unul din titlurile de succes ale companiei.
Titlurile din portofoliul Burda Romania sunt:
Ioana, Practic in bucatarie, Practic Idei pentru casa, gradina si apartament, Casa Lux, Casa de vacanta, Ioana Horoscop, Ioana Secretele Bucatariei, Burda, Gradina mea de vis, Ioana visul copiilor, Ioana Locuinta mea, Carticica Practic(a), Ioana Sudoku, Practic Sudoku, Draga mea pentru copii, Frizuri, Ioana Supla si sanatoasa, Practic sanatate.

Adina Gheorghe
Marketing Manager
BURDA ROMANIA
Bd. Carol I, nr. 31-33, complexul Asirom, corpul 4, Sector 2
Tel.: 0372106000
Fax: 021/3113587
adina.gheorghe@burda.ro

2014-02-12T20:12:00+02:0004 august 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top