Teatru | Diamante și Narcotice

Vineri, 23 Ianuarie, de la ora 19:00, spectacolul Diamante și Narcotice se va juca în premieră națională la Teatrul In Culise – o dramă erotică despre extazul adolescentin, care descrie călătoria spre maturizare sexuală a unei adolescente din zilele noastre.

Întâi începe să se transforme într-o tipă ”mișto” – sâni fermi, buze cărnoase, unduiri de felină și sete de aventură. Apoi apar visurile – o carieră în modeling și un iubit bogat care să-i satisfacă toate poftele. Nicole, prințesa adolescentă a vremurilor noastre, iubește luxul, caviarul, aventurile erotice, banii, sexul sălbatic, bijuteriile scumpe, drogurile și să-și inunde viața în plăceri. Oare cum este să trăiești fiecare clipă la maximum?

Diamante și Narcotice marchează debutul pe scenă al Claudiei Ene – în vârstă de numai 18 ani, aceasta conferă autenticitate și credibilitate acestei tinere răzvrătite, reușind să emoționeze și să amuțească publicul prin forța interpretării sale.

Spectacolul este bazat pe textele erotice controversate ale Ralucăi Dewald, dramatizate de Cora Manole. Diamante și Narcotice spune un adevăr de actualitate și prezintă sexul prin ochii unei femei – încărcat de erotism, candid, magnetic și incitant!

Din distribuție fac parte Claudia Ene, Ștefan Nistor, Ionuț Gurgu, Paul Alexandru, iar regia artistică este semnată Cristian Bajora. Regia tehnică este realizată de Bogdan Ionescu. Textul spectacolului este bazat pe scrierile Ralucăi Dewald dramatizate de Cora Manole.

Vineri, 23 Ianuarie, de la ora 19:00, experimentați și trăiți alături de În Culise un spectacol actual despre sex, droguri și iubire – Bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub).