window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

HR Enterprise lanseaza programul Certificate in HR Practice, certificare in HR in premiera nationala si internationala, proiectata sa implineasca standardele profesionale cele mai noi ale CIPD, The Chartered Institute of Personnel and Development.

Programul este ideal pentru dumneavoastra, profesionistii de HR care doriti sa dobanditi: aptitudini practice in domeniul atragerii talentelor si al sustinerii sesiunilor de training, al redactarii rapoartelor de business; cunoasterea profunda si intelegerea valorii adaugate de HR in organizatie, a principiilor dupa care functioneaza sistemele informationale in HR, relatiile dintre angajat si angajator si legislatia muncii care le reglementeaza.

Tot in premiera veti beneficia de ajutorul unui instrument inedit de autoevaluare si autodezvoltare, My HR Map, accesibil membrilor CIPD, a carui utilizare desavarseste dezvoltarea dumneavoastra ca practician eficace in organizatie.

Certificate in HR Practice este calificarea internationala care va reconfirma ca profesionist si va consolideaza pozitia in organizatie, facand accesibile oportunitati de cariera internationala si cresterea adaptabilitatii dumneavoastra la contextul de business actual.

Pentru inscrierea in program sunt necesare o experienta minima de lucru in organizatii de 1-2 ani, cunoasterea limbii engleze (nivel mediu), si un interviu sustinut cu un absolvent al programelor CIPD recomandat de HR Enterprise.

Va invitam sa va arati interesul pentru aceasta experienta de invatare si sa va inscrieti in program pana pe 15 noiembrie 2010. Repere detaliate de curriculum, calendar si pret gasiti accesand www.hrenterprise.ro sau la consultantii nostri.

Persoana de contact: Gabriela Solomon
M: 0731 344 865
T: 021/314.88.00
E: cipd@hrenterprise.ro
cipd@hrenterprise.ro
http://www.hrenterprise.ro

2014-02-25T18:40:59+02:0028 septembrie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, cursuri / educatie|Tags: , , , , |
Go to Top