window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cele două evenimente de tradiţie, Print & Sign şi Gifts Show, vor avea loc în primăvară, în perioada 15 – 18 mai. Ambele expoziţii sunt organizate de Euroexpo şi Romexpo şi se vor desfăşura la Romexpo, în pavilioanele C1 si C2.

Print & Sign prezintă, o dată la doi ani, cele mai noi şi mai de succes echipamente, accesorii şi consumabile din industria de tipar (digital, offset si flexo) şi de signalistica. Expoziţia oferă ocazia importatorilor şi distribuitorilor de echipamente să interacţioneze direct cu producători publicitari, reprezentanţi ai agenţiilor de publicitate, arhitecţi şi oameni de decizie din companiile aflate în legătură directă cu producţia publicitară. În medie, evenimentul se bucură de prezenţa a peste 100 de expozanţi (producători şi distribuitori de echipamente, consumabile, materiale pentru imprimare, software, dar şi furnizori de servicii pentru grafică, tipar digital, signalistică etc.) şi a mii de vizitatori specialişti.

Targul dedicat industriei de tipar şi signalistica este susţinut de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP) şi de Asociaţia Tipografilor ”Transilvania” (ATT).

Gifts Show este singura expoziţie din România dedicată sectorului de obiecte promoţionale şi cadourilor corporate. Companiile aduc la târg cele mai ingenioase produse şi cele mai creative soluţii cu care speră să cucerească vizitatorii – specialiştii din marketing, PR sau advertising..

În cadrul celor două evenimente vor fi organizate seminarii şi conferinţe tehnice, în jurul celor mai interesante şi arzătoare subiecte din industrie.

În funcţie de profilul de activitate, companiile se pot înscrie la unul dintre cele două evenimente, până la data de 15 aprilie 2013.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi www.printsign.ro şi www.giftsshow.ro

Go to Top