Duminică, 20 mai, a fost ziua în care AFI Cotroceni a marcat o nouă premieră: un eveniment neconvențional de muzică electronică, în parteneriat cu Vagabond Studio. Pentru prima oară, cel mai mare mall din România a găzduit un eveniment muzical pe intrarea în mall, DJ-ii mixând la înălțime, de pe terasa acoperișului mall-ului. Line-up-ul concertului a inclus trei dintre cei mai populari DJ din România: Adrian Eftimie, Vali Bărbulescu și DJ Optik, care au oferit 6 ore de distracție celor peste 2000 de fani.

DJ-ul care a dat startul petrecerii de la înălțime a fost Vali Bărbulescu, ale cărui mix-uri electrizante au răsunat la intrarea în mall, începând cu ora 16:00. Mai apoi, locul său a fost luat de DJ Adrian Eftimie, iar de la 20:00, fanii s-au bucurat de un final spectacolos al concertului, oferit de DJ Optick. Intrarea a fost liberă, astfel că vizitatorii AFI Cotroceni au avut oportunitatea să își încheie săptămâna cu un plus de distracție.

“Propunerea partenerilor noștri – Vagabond Studio, de a organiza un eveniment pe intarea mall-ului, ne-a surprins și bucurat în egală măsură. Pentru că ne place să ieșim din tipare, am acceptat ideea lor fără să stăm prea mult pe gânduri și le-am oferit tot suportul nostru pentru a ne asigura că, împreună, le oferim clienților noștri o experiență inedită.” a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai multe detalii despre concert puteți găsi pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

 Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau AFI Aventurier – un parc de aventură indoor unic în rândul centrelor comerciale din România.