window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Preselectie pentru ocuparea a 300 de locuri de munca – Asistenti Medicali Generalisti in Marea Britanie Print / Bucuresti / 2-3 iunie 2010

Prezentarea Programului Asistenti Medicali Generalisti in Marea Britanie va fi sustinuta de agentia partenera din Marea Britanie, reprezentantul oficial al angajatorului si va avea loc in Bucuresti in datele de 2 si 3 Iunie – Hotel Ibis Gara de Nord

In cadrul acestei Prezentari, veti avea ocazia sa aflati informatii complete direct de la Reprezentatul oficial al Angajatorilor cu privire la ocuparea unui loc de munca in domeniul medical in Marea Britanie:

– Conditiile de munca in Marea Britanie
– Salarizare lunara
– Obtinerea permisului de munca
– Obtinerea Autorizatiei de Practica in Marea Britanie
– Alte informatii importante

Participarea la acest eveniment este gratuita si se poate face numai in urma inscrierii telefonice sau prin intermediul emailului.

Participantii la aceasta prezentare vor beneficia de UN CUPON DE REDUCERE in valoare de 76 Lire Sterline pe care il pot folosi pentru obtinerea Permisului de Munca.

Inscrierea consta in trimiterea unui CV in limba engleza cu datele personale si profesionale actualizate la adresa de mail uk@eurolifeconsulting.ro cu subiectul „CV Prezentare”

Vor fi acceptati si vor primi toate detaliile doar candidatii care indeplinesc conditiile minime de eligibilitate:

– Varsta minima : 22 ani

– Limba engleza la nivel conversational sau avansat

– Fara cazier judiciar

– Experienta minima:

3 luni daca Scoala Post Liceala a fost absolvita dupa 2007. Este necesara Diploma Scolii Post Liceale Sanitare de 3 ani cu calificarea „Asistent Medical Generalist”.

3 ani, lucrati consecutiv in ultimii 5 daca Scoala Post Liceala a fost absolvita inainte de 2007.

– Pot aplica si persoanele care au absolvit Liceul Sanitar si au 1 an de echivalare, indiferent de specializarea obtinuta.

Nu pot aplica asistentii de farmacie, radiologie, balneo-fizio terapie, kinetoterapie, sau orice persoana care nu a absolvit Scoala Postliceala Sanitara cu durata de 3 ani sau Liceul sanitar plus un an de echivalare.

Pentru orice detalii ne puteti contacta la numerele :

Tel:021 310.83.69 / 0722.92.53.41

Fax : 021 310.83.70

Email:uk@eurolife-consulting.ro

Adresa: Calea Plevnei 137 C, camera 31 , Sector 6, Bucuresti

www.eurolife-consulting.ro
contact@eurolife-consulting.ro
http://WWW.EUROLIFE-CONSULTING.RO

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top