window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Începând cu 1 ianuarie 2013, RCS & RDS are o nouă ofertă de televiziune prin cablu, respectiv două pachete TV, unul de televiziune analogică (pachetul Analogic), altul de televiziune digitală (pachetul Digital):

  • Analogic are până la 60 programe TV şi costă 25 lei lunar.
  • Digital are până la 100 canale TV cu sunet şi imagine digitale şi este în valoare de 29 lei. Pachetul Digital poate fi completat cu opţiunea Adult, în valoare lunară de 1 leu, opţiune care conţine canale pentru adulţi. Compania oferă primul echipament SD pentru recepţie digitală în custodie.

Cele două pachete noi înlocuiesc în oferta operatorului pachetul analogic de tip “Bază” şi pachetul digital “Extra” (respectiv pachetul format dintr-un abonament de bază completat cu extraopţiunea “Extra”). În acord cu noua ofertă, abonaţii fostelor pachete digitale “Extra” şi ai extraopţiunii “Extra” vor beneficia în continuare de opţiunea Adult şi vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmând să plătească 30 de lei în loc de 32 lei, începând cu decembrie 2012.

Tarifele menţionate conţin TVA şi alte tarife asociate incluse.

Pentru fostele pachete digitale Bază şi Bază Special nu se aplică modificări de tarife.

Detalii despre noua ofertă vor fi disponibile pe site-ul www.rcs-rds.ro începând din ianuarie 2013. Informaţii detaliate sunt oferite de operator prin intermediul serviciului Relaţii cu Clienţii, la numerele 031.400.4414 – pentru Bucureşti şi 03xx.400.414 – pentru restul ţării (“xx” reprezintă prefixul judeţului de apelare).

RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia. Compania şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea, RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.  www.rcs-rds.ro

Go to Top