Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSDelegatia companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei, Acumen Integrat, reprezentata de Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Organizationala, participa in perioada 21-26 aprilie la Forumul Balanced Scorecard Dubai 2012. Acesta este al doilea an in care delegatia Acumen Integrat este prezenta la eveniment.

Forumul Balanced Scorecard Dubai 2012 cuprinde o gama variata de sesiuni de prezentare, reunind vorbitori de renume in executia strategiei si managementul performantei, precum dr. Robert Kaplan, dr. David Norton, Alan Fell, Jeroen De Flander si delegati dintr-o varietate de industrii: administratie publica, industria petroliera, finante, sanatate, din diverse tari ale comunitatii GSC, Asia, Africa si Europa.

Principalul moment al evenimentului este dedicat Masterclass-ului de doua zile facilitat de catre autorii si primii dezvoltatori ai Balanced Scorecard, dr. David Norton si dr. Robert Kaplan. Pe parcursul celor doua zile de Masterclass, dr. Robert Kaplan si dr. David Norton vor aborda subiecte importante referitoare la executia strategiei si managementul performantei prin intermediul sistemului Balanced Scorecard, printre care:
Sistemul de Executie a Strategiei: de la A la Z;
Hartile Strategiei si Balanced Scorecard;
Executia Strategiei si prezentarea celui mai relevant studiu de caz – Volkswagen do Brazil;
Importanta stabilirii de KPIs relevanti, selectarea si finantarea initiativelor strategice;
Alinierea organizatiei la strategie;
Legatura dintre strategie si actiuni;
Managementul Riscului: studiu de caz interactiv – Experienta Harvard;
Alinierea angajatilor la strategie;
Imbunatatirea continua a strategiei organizationale;
Implementarea BSC: Conducerea spre schimbare si rolul CEO-ului

Agenda evenimentului este dedicata prin excelenta studiilor de caz in raport cu implementarea Balanced Scorecard, atat de catre consultanti de renume in domeniu, cat si de practicieni cu experienta si rezultate remarcabile in implementarea unor astfel de sisteme in cadrul propriilor organizatii.

Participarea la acest eveniment confirma angajamentul companiei Acumen Integrat in sustinerea mediului economic din Romania prin integrarea de noi idei si metodologii consacrate la nivel international, precum Balanced Scorecard.

Adrian Brudan este Manager Solutii Performanta Organizationala in cadrul Acumen Integrat si editor al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro. Cu studii si pregatire efectuate in Europa, Asia si Australia, Adrian este unul din expertii emergenti in domeniul managementului performantei si Balanced Scorecard din Romania si a Modelelor de Maturitate folosite in Managementul Performantei la nivel international.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.
Evenimente Acumen Integrat
Agenda evenimentelor organizate in acest an de Acumen Integrat este disponibila la adresa www.indicatorideperformanta.ro/cursuri-training-conferinte/agenda2012 si cuprinde:

  • Cursuri deschise pe teme legate de Managementul Performantei
  • Forumul Performanta, Strategie si Balanced Scorecard in Romania 2012
  • Conferinta Managementul Performantei in Romania 2012

Contact

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare
Tel.: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro, Web: www.acumenintegrat.ro