Prezentare de moda TRENDS by Adina Buzatu

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, entertainment, monden / lifestyle/Prezentare de moda TRENDS by Adina Buzatu

Prezentare de moda TRENDS by Adina Buzatu

@  Baneasa Shopping City

@ 19.15 / 15 octombrie 2011

Sambata, 15 octombrie, de la ora 19.15, va avea loc prezentarea de moda Trends by Adina Buzatu in cadrul Madrid Fashion Week, eveniment desfasurat la Baneasa Shopping City.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Stilista Adina Buzatu va face o demonstratie de imbunatatire a stilului personal masculin, combinand inspirat piese casual si elegante din cele mai noi colectii ale unor branduri cu traditie, faimoase pentru croiala impecabila si materialele de cea mai buna calitate. Dat fiind specificul evenimentului, dintre cele 32 de branduri reprezentate exclusiv de magazinele Trends, Adina Buzatu va pune accent in aceasta prezentare pe Magnanni, manufactura spaniola de pantofi, dar va apela si la alte branduri englezesti (Albert Thurston, Bolongaro Trevor, Babette Wasserman), italiene (Borsalino, Messagerie, Calabrese, Aglini, CIT Luxury) si chiar japoneze (Yukio Mishiba), pentru a completa conceptul de calitate pe care si l-a fixat ca obiectiv principal.

Pentru un autentic show de moda, va asteptam, sambata, 15 octombrie, de la ora 19.15 la prezentarea Trends By Adina Buzatu!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!