window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Sahaja Yoga Romania va invita sa vizitati standul propriu si sa participati la evenimentele organizate in cadrul Conferintei de terapii complementare Natura Sanatate Frumusete ce se desfasoara la Botosani, Casa de Cultura a Sindicatelor, str. Marchian nr. 9,in perioada 18 20 iunie 2010:

Vineri 18 iunie
ora 17:00 – Demonstratie: Activarea energiei vitale Kundalini si echilibrarea canalelor energetice
Sambata 19 iunie
ora 16:30 – Expunere: Prezentarea metodei Sahaja Yoga
ora 17:00 – Demonstratie: Experimentul Realizarii Sinelui
Duminica 20 iunie
ora 11:00 – Expunere: Bunastarea fizica, mentala, emotionala si spirituala
ora 11:30 – Demonstratie: Meloterapia Sahaja

Programul zilnic al manifestarii: orele 10:00 20:00

Vizitatorii Expozitiei vor putea beneficia la standul Sahaja Yoga de prezentarea metodei si a experimentului activarii energiei Kundalini.

Metoda de meditatie SAHAJA YOGA, initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, este bazata pe experienta Realizarii Sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina Kundalini. Experienta activarii lui Kundalini – devenita accesibila prin SAHAJA YOGA maselor largi – reprezinta implinirea profetiilor Scripturilor tuturor religiilor despre o epoca a renasterii spirituale. Ea manifesta saltul final in evolutia constiintei, care dobandeste o noua dimensiune: constiinta vibratorie. Realitatea si adevarul absolut incep a fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Ca rezultat al acestei dezvoltari a constiintei, evolutia spirituala se produce fara efort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului – fizic, mental si emotional – aduce integrarea fiintei si a personalitatii.

Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat. Realizarea Sinelui este prima intalnire cu Realitatea. Shri Mataji Nirmala Devi

Pentru informatii suplimentare despre metoda SAHAJA YOGA vizitati: www.sahajayoga.ro si www.sahajayoga.org

SAHAJA YOGA – ROMANIA
Mihai Sturza
0749.208.141
office@sahajayoga.ro
http://www.sahajayoga.ro

Go to Top